Michael Marquart

Sessions in which Michael Marquart attends

Friday 10 August, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
6:00 PM
6:00 PM
D&D 5e Adventures League 4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 12

Saturday 11 August, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
D&D 5e Adventurers League 4 hours, 10:00 AM - 2:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 8

1:00 PM
1:00 PM
Memorable NPCs 45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Chris Bruscas (Participant)

Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant)

Austin Wilmerding (Participant)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
How to Build a Campaign 45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant)

John Welker, Spocon Staff (Participant)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
D&D 5e Adventurers League 4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 8

10:00 PM
10:00 PM
D&D 5e Adventurers League 4 hours, 10:00 PM - 2:00 AM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 8

Sunday 12 August, 2018

Time Zone: PDT/(GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
Art Auction 2 hours, 12:00 PM - 2:00 PM

DoubleTree City Center - Salon V

Special Game

Daron Fredericks, SpoCon (Participant)

Roberta Rice, SpoCon (Moderator)