Sunday 12 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
4:00 AM
4:00 AM
Open Gaming 10 hours 4:00 AM  -  2:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon III
Large Programming
GeneralGaming
8:00 AM
8:00 AM
Green Room 7 hours 8:00 AM  -  3:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 310
Meet-Up
General
Hospitality 8 hours 8:00 AM  -  4:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 302
Meet-Up
General
9:00 AM
9:00 AM
Art Show 2 hours 9:00 AM  -  11:00 AM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
Registration 3 hours 9:00 AM  -  12:00 PM  |  DoubleTree City Center , Foyer
General
10:00 AM
10:00 AM
Cyberpunk 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
WritingShooting for the Stars
House Rules 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
Cosplay 201 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Using Personality Tests to Create Characters 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Participant Jaleta Clegg | Participant Brian C. Baer (Mr.) | Participant Remina Goude
Panel
Writing
How Population Alters the Future 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Participant Allyn Llyr (SpoCon) | Participant Dr. Kempe Ames
Panel
Science
Reading: Sanan Kolva 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Sanan Kolva
Talk
ReadingsWriting
Meet-Up: Dragon Age 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Meet-Up
GamingMeet-Up
The Rules of Writing 1 hour 45 minutes 10:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Workshop
Writing
Art Auction (Setup) 1 hour 45 minutes 10:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Salon V
GeneralArts
D&D 5e Adventurers League 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 8
GameroomRPGD&D 5e
Into the Echoside 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 13
GameroomBoard Game
11:00 AM
11:00 AM
What's New in Steampunk? 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Participant Laurel Anne Hill | Participant Dean Wells | Participant Jeremy TeGrotenhuis
Panel
Writing
Pokemon Walk 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Foyer
Special Game
GeneralGamingMeet-UpTeenKids
Experimental Archaeology 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Science
Demonstration: James Humble 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Workshop
ArtsGuest of Honor
12:00 PM
12:00 PM
The Writing Habit 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Writing
Being an Extra 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Participant Christine Barkl
Panel
Arts
Breathe Life Into Your Writing 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Participant Laurel Anne Hill | Participant Rosemary Jones | Participant Trish McCallan
Workshop
Writing
Demonstration: Terrain for Tabletop Battles 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Workshop
Gaming
Reading: Voss Foster 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant David Steele
Talk
ReadingsWriting
Art Auction 2 hours 12:00 PM  -  2:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Special Game
GeneralArts
1:00 PM
1:00 PM
Drawing Inspiration From Daily Life 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
WritingArts
Great Heroic Origins 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
GamingWriting
CosPlay Vs. Costuming 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Onions and Roses 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
General
Coloring Books 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Make & Take
GeneralArts
Reading: S. Evan Townsend 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWriting
Art Show - Finale 3 hours 1:00 PM  -  4:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
7:00 PM
7:00 PM
Dead Marmot Party 4 hours 7:00 PM  -  11:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 302
GeneralFun and Games