Friday August 10, 2018 Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)

12:00 PM
12:00 PM
Art Show 8 hours 12:00 PM  -  8:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
Registration 6 hours 12:00 PM  -  6:00 PM  |  DoubleTree City Center , Foyer
General
Hospitality 12 hours 12:00 PM  -  12:00 AM  |  DoubleTree City Center , Room 302
Meet-Up
General
Green Room 10 hours 12:00 PM  -  10:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 310
Meet-Up
General
Board Gaming Presented by the Spokane Board Gamers 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 2
GameroomBoard Game
Board Gaming Presented by the Spokane Board Gamers 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 5
GameroomBoard Game
Board Gaming Presented by the Spokane Board Gamers 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 9
GameroomBoard Game
Board Gaming Presented by the Spokane Board Gamers 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 6
GameroomBoard Game
Board Gaming Presented by the Spokane Board Gamers 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 1
GameroomBoard Game
Roleplaying Games Presented by Black Shield Productions 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 21
GameroomRPG
Roleplaying Games Presented by Black Shield Productions 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 22
GameroomRPG
Roleplaying Games Presented by Black Shield Productions 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 23
GameroomRPG
Roleplaying Games Presented by Black Shield Productions 2 days 2 hours Fri 10, 12:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 24
GameroomRPG
2:00 PM
2:00 PM
Open Gaming 12 hours 2:00 PM  -  2:00 AM  |  DoubleTree City Center , Salon III
Large Programming
GeneralGamingGameroom
Gameroom
Paizo Organized Play 2 days Fri 10, 2:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 25
Gameroom
Paizo Organized Play 2 days Fri 10, 2:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 17
Gameroom
Paizo Organized Play 2 days Fri 10, 2:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 18
Gameroom
Paizo Organized Play 2 days Fri 10, 2:00 PM  -  Sun 12, 2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 19
Gameroom
3:00 PM
3:00 PM
Cosplay and Boundaries 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Common Grammatical Errors 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
Writing
The Magical Menagerie 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
GeneralWriting
Spacey Crafts For Kids 2 hours 3:00 PM  -  5:00 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Make & Take
GeneralArtsKids
Big Computer Hacks: What Went Wrong? 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Science
Creating a Science-Fictional World 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
Breaking Into DrivethruRPG.com 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
Gaming
Reading: S. B. Sebrick 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWriting
4:00 PM
4:00 PM
GoH Feature: James Humble 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
Historic Games 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
Planning and Financing an Independent Film 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Arts
Future Military: More Than Guns 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
ScienceShooting for the Stars
Should Kids Self-Publish? 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
WritingArtsTeen
Collaborating With a Co-Author 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
WritingArts
Reading: Dawn Vogel 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Dawn Vogel
Talk
ReadingsWriting
6:00 PM
6:00 PM
Abattoir 30 minutes 6:00 PM  -  6:30 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
Art Show Opening 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Meet-Up
GeneralArts
D&D 5e Adventures League 4 hours 6:00 PM  -  10:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 12
Gameroom
D&D 5e Adventurers League 4 hours 6:00 PM  -  10:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 8
GameroomRPGD&D 5e
6:30 PM
6:30 PM
Bell The Cat 30 minutes 6:30 PM  -  7:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
7:00 PM
7:00 PM
Miniature Painting Competition 3 hours 7:00 PM  -  10:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Special Game
Gaming
Readings, Signings and Book Parties 45 minutes 7:00 PM  -  7:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
Writing
Secret Societies 45 minutes 7:00 PM  -  7:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
GamingWritingScience
Ideas: Where Do They Come From? 45 minutes 7:00 PM  -  7:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
Writing
How to Hack a Pattern 45 minutes 7:00 PM  -  7:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Participant Christine Barkl | Participant Jaleta Clegg
Panel
Costuming
Reading: Jeremy Zimmerman 45 minutes 7:00 PM  -  7:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWriting
OG 1 hour 7:00 PM  -  8:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
8:00 PM
8:00 PM
Are you a Werewolf? 1 hour 8:00 PM  -  9:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
9:00 PM
9:00 PM
RiffTrax: Ready Player One 2 hours 9:00 PM  -  11:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
GeneralFun and Games
Karaoke in the Cantina 45 minutes 9:00 PM  -  9:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Special Game
GeneralFun and Games
Open Filk Time 2 hours 9:00 PM  -  11:00 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Meet-Up
GeneralArts
The Space Bar (All-Ages room party) 5 hours 9:00 PM  -  2:00 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Meet-Up
Meet-UpFun and GamesShooting for the StarsTeen
10:00 PM
10:00 PM
Monster of the Week 4 hours 10:00 PM  -  2:00 AM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 20
GameroomRPG
Mossburn Manor (darker version) 4 hours 10:00 PM  -  2:00 AM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 15
Moderator Jon Carney
GameroomRPGPathfinder System

Saturday August 11, 2018 Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)

4:00 AM
4:00 AM
Open Gaming 22 hours 4:00 AM  -  2:00 AM  |  DoubleTree City Center , Salon III
Large Programming
GeneralGaming
8:00 AM
8:00 AM
Registration 12 hours 8:00 AM  -  8:00 PM  |  DoubleTree City Center , Foyer
General
Hospitality 16 hours 8:00 AM  -  12:00 AM  |  DoubleTree City Center , Room 302
Meet-Up
General
Green Room 14 hours 8:00 AM  -  10:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 310
Meet-Up
General
10:00 AM
10:00 AM
Spacey Crafts for Kids 7 hours 45 minutes 10:00 AM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Make & Take
GeneralArtsKids
Turning Your Game Into a Novel 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
GamingWriting
Masquerade 101 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
GoH Feature: David Anderson 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
GeneralCostumingGuest of HonorShooting for the Stars
Autograph Session 43 minutes 10:00 AM  -  10:43 AM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
GeneralWriting
Writing Workshop, Session 1 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Workshop
Writing
Habitable Planets Around Red Dwarf Stars 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
ScienceGuest of Honor
Creating a Fantasy World 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Participant Sanan Kolva | Participant Frances Pauli | Participant Lee French | Participant Jeremy TeGrotenhuis
Panel
Writing
Reading: Trish McCallan 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Trish McCallan
Talk
ReadingsWriting
D&D 5e Adventurers League 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 4
GameroomRPGD&D 5e
Art Show 10 hours 10:00 AM  -  8:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
The Star Wars Experience 10 hours 10:00 AM  -  8:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon I
Large Programming
GeneralShooting for the Stars
D&D 5e Adventurers League 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 8
GameroomRPGD&D 5e
11:00 AM
11:00 AM
Whose Line Is It? 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
GeneralFun and Games
Are Game Designers Writers? 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
GamingWriting
CosPlay 101 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
The Future of Health Care 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Science
Flash Fiction: the Genre 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Writing
Writing Workshop, Session 2 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Workshop
Writing
Reading: Guy L. Pace 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Guy Pace
Talk
ReadingsWriting
Autograph Session 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Shades
GeneralWriting
Humans vs. Monsters Diplomacy 2 hours 11:00 AM  -  1:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
Pokemon Walk 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Foyer
Special Game
GeneralGamingMeet-UpTeenKids
12:00 PM
12:00 PM
Writing Shared Worlds 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Participant Trish McCallan | Participant Rosemary Jones
Large Programming
Writing
The Care and Feeding of Fabrics 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Terribly Funny 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
Writing
Costume Parade 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Special Game
GeneralCostumingArts
Alien in Your Own Culture 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Science
Dynamic Characters 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Participant Sanan Kolva | Participant Guy Pace | Participant Jeremy TeGrotenhuis
Panel
Writing
Reading: James C. Glass 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWritingGuest of Honor
Participant William Rosevear
Gameroom
Munchkin 4 hours 12:00 PM  -  4:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 25
Gameroom
Zombie Orpheus Presents 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Special Game
GeneralArts
1:00 PM
1:00 PM
Memorable NPCs 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
Graphic Storytelling 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Arts
Cassini: 13 Years Around Saturn 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Talk
GeneralScience
Persecution of the Magi 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
Writing
Diversity Without Appropriation 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
GeneralWriting
The Iron Writer Competition 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Special Game
GeneralWritingFun and Games
Reading: Bruce Taylor 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWriting
The Trial of the Big Bad Wolf 2 hours 1:00 PM  -  3:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
2:00 PM
2:00 PM
Game Design in the 21st Century 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
GamingGuest of Honor
Casting and Auditioning 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Arts
Children of Gaia 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
WritingArts
Create Stories Live 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Participant Dawn Vogel | Participant Frances Pauli | Participant Jaleta Clegg
Workshop
WritingTeen
What's New in Science? 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
ScienceGuest of Honor
Characters that Fit Your World... 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
Reading: William C. Dietz 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWritingGuest of Honor
Into the Echoside 4 hours 2:00 PM  -  6:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 13
GameroomBoard Game
Mossburn Manor 4 hours 2:00 PM  -  6:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 15
Moderator Jon Carney
GameroomRPGPathfinder System
GameroomRPGPathfinder System
Participant William Rosevear
Gameroom
3:00 PM
3:00 PM
Masquerade Rehearsal 3 hours 3:00 PM  -  6:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Workshop
Costuming
Control Your Cloth 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Voice Acting and Podcasting 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
Arts
Construct a Story on a 3x5 Card 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Workshop
Writing
Make A Monster 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Make & Take
GeneralArtsGuest of Honor
Capitalism, Ego, and a Red Roadster 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
ScienceGuest of HonorShooting for the Stars
What Editors Want 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
Reading: Lee French 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Lee French
Talk
ReadingsWriting
Plan 8 from Outer Space 1 hour 30 minutes 3:00 PM  -  4:30 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 5
GameroomLARP
3:30 PM
3:30 PM
Photographs for Masquerade and Hall Costumes 1 hour 15 minutes 3:30 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Salon I
Special Game
GeneralCostuming
4:00 PM
4:00 PM
Cooperative Gaming, a Conversation 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
The Rest of the World in Space 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
GeneralScienceShooting for the Stars
SF Movies of the 1980s 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
WritingArtsShooting for the Stars
The Popularity and Proliferation of A. I. 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Science
Literary Secrets in Lord of the Rings 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Talk
Writing
Strange New Worlds 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
ArtsShooting for the Stars
Reading: Scott James Magner 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWriting
GameroomRPGPathfinder System
4:30 PM
4:30 PM
LARP Writers LARP 1 hour 30 minutes 4:30 PM  -  6:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
5:00 PM
5:00 PM
Pros and Cons of Self-Publishing Your Game 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
Maneuvers and Etiquette in Costume 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Meet-Up: Veterans 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Meet-Up
General
Rocket Propulsion Systems 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Science
Short Fiction in SF 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
See You, Space Cowboy 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
ScienceShooting for the Stars
Reading: Kaye Thornbrugh 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Kaye Thornbrugh
Talk
ReadingsWriting
6:00 PM
6:00 PM
Masquerade Seating 30 minutes 6:00 PM  -  6:30 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
GeneralCostumingArts
Soap 2 hours 6:00 PM  -  8:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 3
GameroomLARP
D&D 5e Adventurers League 4 hours 6:00 PM  -  10:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 8
GameroomRPGD&D 5e
6:30 PM
6:30 PM
Masquerade 2 hours 6:30 PM  -  8:30 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
GeneralCostumingArts
8:00 PM
8:00 PM
Lovecraftian Letters 2 hours 8:00 PM  -  10:00 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
GameroomLARP
9:00 PM
9:00 PM
The Grammar Club 2 hours 9:00 PM  -  11:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Large Programming
ArtsGuest of Honor
Open Filk Time 4 hours 9:00 PM  -  1:00 AM  |  DoubleTree City Center , Shades
Meet-Up
GeneralArts
The Space Bar (All-Ages room party) 5 hours 9:00 PM  -  2:00 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Meet-Up
Meet-UpFun and GamesShooting for the StarsTeen
10:00 PM
10:00 PM
Slash 2 hours 10:00 PM  -  12:00 AM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Gameroom
Zombieland by Trooper X Publishing 4 hours 10:00 PM  -  2:00 AM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 10
Participant Hunter Huntman
Gameroom
D&D 5e Adventurers League 4 hours 10:00 PM  -  2:00 AM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 8
GameroomRPGD&D 5e

Sunday August 12, 2018 Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)

4:00 AM
4:00 AM
Open Gaming 10 hours 4:00 AM  -  2:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon III
Large Programming
GeneralGaming
8:00 AM
8:00 AM
Hospitality 8 hours 8:00 AM  -  4:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 302
Meet-Up
General
Green Room 7 hours 8:00 AM  -  3:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 310
Meet-Up
General
9:00 AM
9:00 AM
Art Show 2 hours 9:00 AM  -  11:00 AM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
Registration 3 hours 9:00 AM  -  12:00 PM  |  DoubleTree City Center , Foyer
General
10:00 AM
10:00 AM
Meet-Up: Dragon Age 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Meet-Up
GamingMeet-Up
Cyberpunk 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
WritingShooting for the Stars
What to Do Before You Publish 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
House Rules 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
Cosplay 201 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Using Personality Tests to Create Characters 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Participant Jaleta Clegg | Participant Remina Goude | Participant Brian C. Baer (Mr.)
Panel
Writing
How Population Alters the Future 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Participant Dr. Kempe Ames | Participant Allyn Llyr (SpoCon)
Panel
Science
The Rules of Writing 1 hour 45 minutes 10:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Workshop
Writing
Art Auction (Setup) 1 hour 45 minutes 10:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Salon V
GeneralArts
Reading: Sanan Kolva 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant Sanan Kolva
Talk
ReadingsWriting
Into the Echoside 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 13
GameroomBoard Game
Vintage D6 Star Wars: Training Day 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 16
Gameroom
D&D 5e Adventurers League 4 hours 10:00 AM  -  2:00 PM  |  Gaming Salon (Elizabethan Rooms) , Table 8
GameroomRPGD&D 5e
11:00 AM
11:00 AM
What's New in Steampunk? 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Participant Laurel Anne Hill | Participant Dean Wells | Participant Jeremy TeGrotenhuis
Panel
Writing
How to Write a Game Module 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Gaming
Experimental Archaeology 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
Science
Demonstration: James Humble 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Workshop
ArtsGuest of Honor
Pokemon Walk 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Foyer
Special Game
GeneralGamingMeet-UpTeenKids
12:00 PM
12:00 PM
The Writing Habit 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Writing
Being an Extra 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Participant Christine Barkl
Panel
Arts
Art Auction 2 hours 12:00 PM  -  2:00 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Special Game
GeneralArts
Breathe Life Into Your Writing 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Participant Trish McCallan | Participant Rosemary Jones | Participant Laurel Anne Hill
Workshop
Writing
The Psychology of Gamers and Hackers 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Gaming
Demonstration: Terrain for Tabletop Battles 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Workshop
Gaming
How People Learn Languages 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
WritingScience
Reading: Voss Foster 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Participant David Steele
Talk
ReadingsWriting
1:00 PM
1:00 PM
Drawing Inspiration From Daily Life 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
WritingArts
Great Heroic Origins 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite C, Spok Falls Ballroom
Panel
GamingWriting
CosPlay Vs. Costuming 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Suite D, Spok Falls Ballroom
Panel
Costuming
Onions and Roses 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
General
What Happens When We Reject Science? 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Coloring Books 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Exec. Boardroom
Make & Take
GeneralArts
Impact of Social Media 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
Writing
Reading: S. Evan Townsend 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Conference Office
Talk
ReadingsWriting
Art Show - Finale 3 hours 1:00 PM  -  4:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Large Programming
GeneralArtsGuest of Honor
7:00 PM
7:00 PM
Dead Marmot Party 4 hours 7:00 PM  -  11:00 PM  |  DoubleTree City Center , Room 302
GeneralFun and Games