Sessions

Friday 10 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Common Grammatical Errors - 45 minutes - 3:00 PM  -  3:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
S. Evan Townsend, None (Participant) Remina Goude (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Future Military: More Than Guns - 45 minutes - 4:00 PM  -  4:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Dave Anderson, 501st Legion (Participant) Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant) Hugh S. Gregory (Participant) Michael Brugger, MichaelBruggerArts (Participant)
7:00 PM
7:00 PM
Readings, Signings and Book Parties - 45 minutes - 7:00 PM  -  7:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Hunter Huntman (Participant) Grivante, Grivante Press (Participant)
9:00 PM
9:00 PM
Open Filk Time - 2 hours - 9:00 PM  -  11:00 PM
DoubleTree City Center - Shades Meet-Up

Saturday 11 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Autograph Session - 43 minutes - 10:00 AM  -  10:43 AM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Autograph Session - 45 minutes - 11:00 AM  -  11:45 AM
DoubleTree City Center - Shades
James C. Glass (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Zombie Orpheus Presents - 45 minutes - 12:00 PM  -  12:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Special Game
1:00 PM
1:00 PM
Cassini: 13 Years Around Saturn - 45 minutes - 1:00 PM  -  1:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Talk
Hugh S. Gregory (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Children of Gaia - 45 minutes - 2:00 PM  -  2:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Jayel Draco, Oneshi Press LLP (Participant) Lynsey G, Oneshi Press (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Voice Acting and Podcasting - 45 minutes - 3:00 PM  -  3:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Andy Dopieralski, Two Bards Productions (Participant) Brian S. Lewis, Zombie Orpheus Entertainment (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
The Rest of the World in Space - 45 minutes - 4:00 PM  -  4:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Hugh S. Gregory (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
See You, Space Cowboy - 45 minutes - 5:00 PM  -  5:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant) Dave Anderson, 501st Legion (Participant)
9:00 PM
9:00 PM
Open Filk Time - 4 hours - 9:00 PM  -  1:00 AM
DoubleTree City Center - Shades Meet-Up

Sunday 12 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Cyberpunk - 45 minutes - 10:00 AM  -  10:45 AM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Lee French (Participant) Dean Wells (Participant) Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
Travel to Planets Within 10 Light Years - 45 minutes - 11:00 AM  -  11:45 AM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
How People Learn Languages - 45 minutes - 12:00 PM  -  12:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Fiona Jallings, RealElvish.net (Moderator) Scott James Magner, En Masse Entertainment, ARUS Entertainment (Participant) S. B. Sebrick, Independent (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Impact of Social Media - 45 minutes - 1:00 PM  -  1:45 PM
DoubleTree City Center - Shades Panel
Brian C. Baer, Mr. (Participant) Richard Flores, Factor Four Magazine (Participant) Rob Twohy, SmiteWorks USA, LLC (Participant) Andy Dopieralski, Two Bards Productions (Participant)