You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 18 May 2022 21:01:02 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

DoubleTree City Center - Parkside II

Sessions

Friday 10 August, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Creating a Science-Fictional World
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

James C. Glass (Participant)

Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Is It Science, or Is It Junk?
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Kempe Ames (Participant)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant)

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)

Saturday 11 August, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Creating a Fantasy World
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Lee French (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
The Future of Health Care
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Kempe Ames (Participant)

Laurel Anne Hill (Participant)

Michael Brugger, MichaelBruggerArts (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Dynamic Characters
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Guy Pace (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Can You Get to Space With Steam Power?
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)

Laurel Anne Hill (Participant)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Characters that Fit Your World...
45 minutes, 2:00 PM - 2:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Sanan Kolva (Moderator)

Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant)

Kaye Thornbrugh (Participant)

Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
What Editors Want
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Richard Flores, Factor Four Magazine (Moderator)

Dawn Vogel (Participant)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)

Trish McCallan (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
The Popularity and Proliferation of A. I.
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Guy Pace (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Short Fiction in SF
45 minutes, 5:00 PM - 5:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Richard Flores, Factor Four Magazine (Moderator)

S. Evan Townsend, None (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Dawn Vogel (Participant)

David Steele (Participant)

Sunday 12 August, 2018

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
What to Do Before You Publish
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Rosemary Jones (Moderator)

Lynsey G, Oneshi Press (Participant)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant)

Frances Pauli (Participant)

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
What's New in Steampunk?
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Laurel Anne Hill (Participant)

Dean Wells (Participant)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
The Psychology of Gamers and Hackers
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Moderator)

Chris Bruscas (Participant)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)

Norma Barrett-lincoln, SpoCon (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Drawing Inspiration From Daily Life
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Moderator)

David Steele (Participant)

Sanan Kolva (Participant)

Trish McCallan (Participant)