DoubleTree City Center - Exec. Boardroom

Sessions

Friday 10 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Spacey Crafts For Kids - 2 hours - 3:00 PM  -  5:00 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Make & Take
Cari-Lyn Welker, SpoCon (Participant) Lauretta Heaney, Spocon Staff (Moderator)

Saturday 11 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Spacey Crafts for Kids - 7 hours 45 minutes - 10:00 AM  -  5:45 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Make & Take
Cari-Lyn Welker, SpoCon (Participant) Lauretta Heaney, Spocon Staff (Moderator)
12:00 PM
12:00 PM
Costume Parade - 45 minutes - 12:00 PM  -  12:45 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Special Game
BrAd Steiner, Allied video Productions (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Make A Monster - 45 minutes - 3:00 PM  -  3:45 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Make & Take
8:00 PM
8:00 PM
Lovecraftian Letters - 2 hours - 8:00 PM  -  10:00 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom
10:00 PM
10:00 PM
Slash - 2 hours - 10:00 PM  -  12:00 AM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom

Sunday 12 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
The Rules of Writing - 1 hour 45 minutes - 10:00 AM  -  11:45 AM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Workshop
Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Demonstration: Terrain for Tabletop Battles - 45 minutes - 12:00 PM  -  12:45 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Workshop
Harlan Haskell, SGRGA (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Coloring Books - 45 minutes - 1:00 PM  -  1:45 PM
DoubleTree City Center - Exec. Boardroom Make & Take
Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)