DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Sessions

Friday 10 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Cosplay and Boundaries - 45 minutes - 3:00 PM  -  3:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Christine Barkl (Participant) Trinket, IMAGE Costuming (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Historic Games - 45 minutes - 4:00 PM  -  4:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Chris Bruscas (Participant) Harlan Haskell, SGRGA (Participant) Rosemary Jones (Participant)
7:00 PM
7:00 PM
How to Hack a Pattern - 45 minutes - 7:00 PM  -  7:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Christine Barkl (Participant) Jaleta Clegg (Participant)

Saturday 11 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Turning Your Game Into a Novel - 45 minutes - 10:00 AM  -  10:45 AM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Rosemary Jones (Participant) William (Bill) Dietz (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
CosPlay 101 - 45 minutes - 11:00 AM  -  11:45 AM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
BrAd Steiner, Allied video Productions (Participant) Christine Barkl (Participant) Trinket, IMAGE Costuming (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
The Care and Feeding of Fabrics - 45 minutes - 12:00 PM  -  12:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Mary Albers, SpoCon (Participant) Kathleen Minniti, Shuttlebirds Tatting Guild, Society for Creative Anachronism (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
Memorable NPCs - 45 minutes - 1:00 PM  -  1:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Chris Bruscas (Participant) Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant) Austin Wilmerding (Participant) Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant)
2:00 PM
2:00 PM
Casting and Auditioning - 45 minutes - 2:00 PM  -  2:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
BrAd Steiner, Allied video Productions (Participant) Brian S. Lewis, Zombie Orpheus Entertainment (Participant)
3:00 PM
3:00 PM
Control Your Cloth - 45 minutes - 3:00 PM  -  3:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Mary Albers, SpoCon (Participant) Kathleen Minniti, Shuttlebirds Tatting Guild, Society for Creative Anachronism (Participant)
4:00 PM
4:00 PM
Strange New Worlds - 45 minutes - 4:00 PM  -  4:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Jim Humble, Humble Studios (Participant) Grivante, Grivante Press (Participant) Jayel Draco, Oneshi Press LLP (Participant)
5:00 PM
5:00 PM
Pros and Cons of Self-Publishing Your Game - 45 minutes - 5:00 PM  -  5:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Harlan Haskell, SGRGA (Participant) Hunter Huntman (Participant) Rob Twohy, SmiteWorks USA, LLC (Participant)

Sunday 12 August, 2018

Time Zone: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Cosplay 201 - 45 minutes - 10:00 AM  -  10:45 AM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Christine Barkl (Participant) Trinket, IMAGE Costuming (Participant)
11:00 AM
11:00 AM
How to Write a Game Module - 45 minutes - 11:00 AM  -  11:45 AM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
William (Bill) Dietz (Participant) Harlan Haskell, SGRGA (Participant) Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant)
12:00 PM
12:00 PM
Being an Extra - 45 minutes - 12:00 PM  -  12:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Christine Barkl (Participant)
1:00 PM
1:00 PM
CosPlay Vs. Costuming - 45 minutes - 1:00 PM  -  1:45 PM
DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom Panel
Jaleta Clegg (Participant) Kathleen Minniti, Shuttlebirds Tatting Guild, Society for Creative Anachronism (Participant) Trinket, IMAGE Costuming (Participant)