Rosemary Jones

Author
Participates in 8 items
Rosemary Jones writes fantasy and collects children's books. Her young adult novella, Wrecker of Engines, and other short stories about the superheroes of Cobalt City will be reissued by DefCon One Publishing in 2019. Her novels for Wizards of the Coast's Forgotten Realms/D&D line include City of the Dead (an adventure set in the graveyard of Waterdeep) and Crypt of the Moaning Diamond (underground mayhem complete with sorcery and a small white dog). Her Forgotten Realms serial adventure takes place in Neverwinter and is yet another title starting with the third letter of the alphabet: Cold Steel & Secrets. All three Forgotten Realms adventures are available for Kindle and other ebook readers.

Sessions in which Rosemary Jones participates

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Goblins in Legend and Myth
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Lincoln Room

Panel

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)

Rosemary Jones (Participant)

Jaleta Clegg (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Reading: Phoebe Matthews and Rosemary Jones
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

The Historic Davenport Hotel - State Room B

Talk

Rosemary Jones (Participant)

Phoebe Matthews (Participant)

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Finding the Right Social Media
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Rosemary Jones (Moderator)

Trish McCallan (Participant)

Phoebe Matthews (Participant)

J T Greathouse (Participant)

Bruce Taylor (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Are Goblins Cute?
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Rosemary Jones (Participant)

Benny Loy (Participant)

Game Goblin, Blunt Force Gamers (Participant)

Remina Goude (Participant)

Tim Martin, Geek Garrison (Moderator)

1:00 PM
1:00 PM
Re-Defining Success
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Rosemary Jones (Moderator)

Richard Flores, Factor Four Magazine (Participant)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Elizabeth Wilmerding, Palouse Digital Press (Participant)

Bruce Taylor (Participant)

Remina Goude (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Science Fiction on TV
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Matador Room

Panel

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Hunter Huntman (Participant)

Rosemary Jones (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Mailing Lists
45 minutes, 5:00 PM - 5:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Phoebe Matthews (Moderator)

Rosemary Jones (Participant)

Trish McCallan (Participant)

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
The Intersection
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

The Historic Davenport Hotel - State Room A

Panel

James C. Glass (Participant)

Rosemary Jones (Participant)