Guy L Pace

Participates in 9 items

Guy L. Pace, born in Great Falls, MT, grew up throughout the Northwest. He served in the US Navy, and on the USS Newport News (CA-148), including combat operations in Vietnam in 1972.

He was a Navy journalist, and after worked primarily in community newspapers as a reporter, photographer, editor, and finally a managing editor. He changed careers, getting into computer support, training, networking and systems, and information security. He retired in 2011 after more than 20 years working in higher education.
 

He lives with his wife, Connie, in Spokane, where he gets to spend time with children and grandchildren, and ride his Harley-Davidson.

Sessions in which Guy L Pace participates

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Exoplanets for Writers
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

James C. Glass (Moderator)

Hugh S. Gregory (Participant)

Guy L Pace (Participant)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
MCU Meet-Up
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Matador Room

Meet-Up

Guy L Pace (Moderator)

Andre Ervin, Grown Folks Kids' Show (Participant)

Charles Brown, Grown Folks Kids' Show (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Veterans Round-Table
45 minutes, 8:00 PM - 8:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Matador Room

Meet-Up

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant)

Guy L Pace (Participant)

Tim Martin, Geek Garrison (Moderator)

Michael Brugger, MichaelBruggerArts (Participant)

Daniel Moberg, SpoCon (Participant)

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Social Engineering
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

The Historic Davenport Hotel - Matador Room

Panel

Kempe Ames (Participant)

Guy L Pace (Participant)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Supernatural Meet-Up
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Matador Room

Meet-Up

Hunter Huntman (Participant)

Guy L Pace (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Mars -- Can We Get There?
45 minutes, 5:00 PM - 5:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Lincoln Room

Panel

Guy L Pace (Moderator)

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Making Trailers
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

The Historic Davenport Hotel - Matador Room

Panel

Richard Flores, Factor Four Magazine (Moderator)

Guy L Pace (Participant)

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant)

Ellipsis Stephens, Goblins Webcomic (Participant)

Danielle Stephens, Goblins Comic/The Hyper Halfling (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Reading: Guy Pace and M. R. Richardson
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

The Historic Davenport Hotel - State Room B

Workshop

Guy L Pace (Participant)

M.R. Richardson, Room 10 Publishing (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
World Building -- Belief Systems
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Sanan Kolva (Moderator)

Lee French (Participant)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant)

Guy L Pace (Participant)

Dean Wells (Participant)

M.R. Richardson, Room 10 Publishing (Participant)