John W. S. Marvin

Game Designer, Publisher
Dread Unicorn Games
Participates in 4 items
John W. S. Marvin is a game designer and publisher at Dread Unicorn Games, focusing on tabletop roleplaying games. John's been active in RPGs since 1976.
John's credits include:
  • The Sun Below: City on the Edge (Numenera)
  • The Sun Below: Sleeping Lady (Numenera)
  • Gods and Icons (13th Age)
  • Gods and Icons Player's Companion (13th Age)
  • The Tower in the Mist (13th Age)
  • Icons and Conditions Cards (13th Age)
  • The Gods Have Spoken: Deities and Domains (5th Edition DnD)
  • The Gray World (5th Edition Dnd)
  • Gods and Icons Upgrade Pack (13th Age)
  • 5E Condition Cards (5th Edition DnD)
  • The Overworld and Beyond (13th Age)

Sessions in which John W. S. Marvin participates

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
5:00 PM
5:00 PM
Journey to the Sun Below (Numenera)
4 hours, 5:00 PM - 9:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 1

Special Game

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Moderator)

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Ripper of Shriveport (13th Age)
4 hours, 1:00 PM - 5:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 9

Special Game

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Moderator)

6:00 PM
6:00 PM
The Gray World (D&D 5E)
4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 9

Special Game

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Moderator)

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Game Mastering With Ease
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Rob Twohy, SmiteWorks USA, LLC (Moderator)

Hunter Huntman (Participant)

Ellipsis Stephens, Goblins Webcomic (Participant)

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Participant)

Christopher Bruscas (Participant)

Sessions in which John W. S. Marvin attends

Friday 9 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
12:00 PM
12:00 PM
FATE: Adventure in the Aether Sea
4 hours, 12:00 PM - 4:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 5

Special Game

5:00 PM
5:00 PM
Journey to the Sun Below (Numenera)
4 hours, 5:00 PM - 9:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 1

Special Game

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Moderator)

Saturday 10 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
1:00 PM
1:00 PM
Ripper of Shriveport (13th Age)
4 hours, 1:00 PM - 5:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 9

Special Game

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Moderator)

6:00 PM
6:00 PM
The Gray World (D&D 5E)
4 hours, 6:00 PM - 10:00 PM

Gaming Salon (Elizabethan Rooms) - Table 9

Special Game

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Moderator)

Sunday 11 August, 2019

Time Zone: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Game Mastering With Ease
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

The Historic Davenport Hotel - Worthy Room

Panel

Rob Twohy, SmiteWorks USA, LLC (Moderator)

Hunter Huntman (Participant)

Ellipsis Stephens, Goblins Webcomic (Participant)

John W. S. Marvin, Dread Unicorn Games (Participant)

Christopher Bruscas (Participant)