Vous êtes connectés en tant qu'organisateur. Cette page est en cache jusqu'à Tue, 25 Jan 2022 07:21:27 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

Mary Albers

Volunteer
SpoCon
Participe à 8 sessions
I have been playing with fabric most of my life and sewing almost as long.  Spent 25 years working in a fabric store.  Sewed my first project by myself, calling my mother at work and asking her if I could use some fabric and patterns.  Had modified, cutout, and almost finished by the time she got home.  Love learning about and making historic and fantasy garments.  Also do most kinds of handwork, including knitting, crochet, weaving, spinning and embroidery.  Proponent of pattern “kit bashing.”

Sessions auxquelles Mary Albers participe

Vendredi 11 août, 2017

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:30 PM
3:30 PM
Fiber Arts Meet-Up
1 heure, 3:30 PM - 4:30 PM

- Suite D, Spok Falls Ballroom

Meet-Up

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Samedi 12 août, 2017

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Improvisational Gaming
1 heure, 9:00 AM - 10:00 AM

- Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Chris Bruscas (Participant.e)

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

10:30 AM
10:30 AM
Inktense
1 heure, 10:30 AM - 11:30 AM

- Exec. Boardroom

Workshop

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
Black Cinderella and the New Jim Crow
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

- Shades

Panel

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant.e)

Roget Ratchford (Modérateur.rice)

John Welker, Spocon Staff (Participant.e)

3:00 PM
3:00 PM
Masquerade Setup and Rehearsals
3 heures 30 minutes, 3:00 PM - 6:30 PM

- Salon V

Large Programming

BrAd Steiner, Allied video Productions (Modérateur.rice)

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Hunter Huntman (Participant.e)

Shawn Shay, 1,000 Enemies Cosplay (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

Christine Barkl (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Masquerade
1 heure 30 minutes, 7:00 PM - 8:30 PM

- Salon V

Large Programming

BrAd Steiner, Allied video Productions (Modérateur.rice)

Shawn Shay, 1,000 Enemies Cosplay (Participant.e)

Hunter Huntman (Participant.e)

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Betsy Mott, The Corner Door (Participant.e)

Christine Barkl (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

Dimanche 13 août, 2017

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
9:00 AM
9:00 AM
Hack Commercial Patterns
1 heure, 9:00 AM - 10:00 AM

- Evergreen

Panel

Madeline West (Modérateur.rice)

Christine Barkl (Participant.e)

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Jane Campbell, Seams Like Magik (Participant.e)

10:30 AM
10:30 AM
Corsets and Foundation Undergarments
1 heure, 10:30 AM - 11:30 AM

- Evergreen

Panel

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Jane Campbell, Seams Like Magik (Participant.e)

Madeline West (Participant.e)