Richard Flores

Editor in Chief
Factor Four Magazine
Participe à 18 sessions
Richard is a author and publisher of the quarterly flash fiction magazine, Factor Four Magazine. When he is not working he loves to watch hockey, play games, and read most types of science fiction. Richard is a huge fan of Lara Croft and the Tomb Raider franchise. He also enjoys purchasing science fiction and fantasy artwork, must to the dismay of his bank account. You can find our more about Richard at www.floresfactor.com or you can learn about Factor Magazine at www.factorfourmag.com

Sessions auxquelles Richard Flores participe

vendredi 10 août, 2018

Fuseau horaire: PST/Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Creating a Science-Fictional World 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
4:00 PM
4:00 PM
Should Kids Self-Publish? 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
TeenArtsWriting
6:00 PM
6:00 PM
Art Show Opening 2 heures 6:00 PM  -  8:00 PM  |  DoubleTree City Center , Suite A-B, Spok Falls Ballroom
Meet-Up
ArtsGeneral
7:00 PM
7:00 PM
Readings, Signings and Book Parties 45 minutes 7:00 PM  -  7:45 PM  |  DoubleTree City Center , Shades
Panel
Writing
9:00 PM
9:00 PM
The Space Bar (All-Ages room party) 5 heures 9:00 PM  -  2:00 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Meet-Up
Fun and GamesShooting for the StarsTeenMeet-Up

samedi 11 août, 2018

Fuseau horaire: PST/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Creating a Fantasy World 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Participant Lee French | Participant Frances Pauli | Participant Sanan Kolva | Participant Jeremy TeGrotenhuis |
Panel
Writing
11:00 AM
11:00 AM
Flash Fiction: the Genre 45 minutes 11:00 AM  -  11:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Writing
12:00 PM
12:00 PM
Dynamic Characters 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Participant Guy Pace | Participant Sanan Kolva | Participant Jeremy TeGrotenhuis |
Panel
Writing
1:00 PM
1:00 PM
The Iron Writer Competition 45 minutes 1:00 PM  -  1:45 PM  |  DoubleTree City Center , Salon V
Special Game
Fun and GamesWritingGeneral
2:00 PM
2:00 PM
Characters that Fit Your World... 45 minutes 2:00 PM  -  2:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
3:00 PM
3:00 PM
What Editors Want 45 minutes 3:00 PM  -  3:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
4:00 PM
4:00 PM
SF Movies of the 1980s 45 minutes 4:00 PM  -  4:45 PM  |  DoubleTree City Center , Evergreen
Panel
Shooting for the StarsArtsWriting
5:00 PM
5:00 PM
Short Fiction in SF 45 minutes 5:00 PM  -  5:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing

dimanche 12 août, 2018

Fuseau horaire: PST/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
What to Do Before You Publish 45 minutes 10:00 AM  -  10:45 AM  |  DoubleTree City Center , Parkside II
Panel
Writing
12:00 PM
12:00 PM
The Writing Habit 45 minutes 12:00 PM  -  12:45 PM  |  DoubleTree City Center , Parkside I
Panel
Writing
1:00 PM
1:00 PM