Jeremy Zimmerman

Writer
DefCon One Publishing
Participe à 6 sessions
Jeremy Zimmerman is a teller of tales who dislikes cute euphemisms for writing like “teller of tales.” He is the author of the young adult superhero book, Kensei and its sequel, The Love of Danger. In his copious spare time he is the co-editor of Mad Scientist Journal. He lives in Seattle with a herd of cats and his lovely wife (and fellow author) Dawn Vogel. Visit him online at bolthy.com or patreon.com/bolthy.

Sessions auxquelles Jeremy Zimmerman participe

Vendredi 10 août, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
7:00 PM
7:00 PM
Reading: Jeremy Zimmerman
45 minutes, 7:00 PM - 7:45 PM

DoubleTree City Center - Conference Office

Talk

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Samedi 11 août, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
11:00 AM
11:00 AM
Writing Workshop, Session 2
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Evergreen

Workshop

Elizabeth Wilmerding, Palouse Digital Press (Modérateur.rice)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Frances Pauli (Participant.e)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
Creating Worlds the Players Control
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Memorable NPCs
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Chris Bruscas (Participant.e)

Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant.e)

Austin Wilmerding (Participant.e)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Cooperative Gaming, a Conversation
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Elizabeth Wilmerding, Palouse Digital Press (Participant.e)

Chris Bruscas (Participant.e)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant.e)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Austin Wilmerding (Participant.e)

Dimanche 12 août, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
What to Do Before You Publish
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Rosemary Jones (Modérateur.rice)

Lynsey G, Oneshi Press (Participant.e)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Frances Pauli (Participant.e)

Elizabeth Wilmerding, Palouse Digital Press (Participant.e)