Allied video Productions
Participe à 9 sessions
Sessions auxquelles BrAd Steiner participe
- Planning and Financing an Independent Film DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom
- 4:00 PM - 4:45 PM | 45 minutes
- Opening Ceremony DoubleTree City Center - Salon V
- 5:00 PM - 6:45 PM | 1 heure 45 minutes
- Large Programming
- Karaoke in the Cantina DoubleTree City Center - Evergreen
- 9:00 PM - 9:45 PM | 45 minutes
- Special Game
- Masquerade 101 DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom
- 10:00 AM - 10:45 AM | 45 minutes
- What IS this Masquerade I've been hearing so much about? Short answer: it's a costume/performance contest. For the long answer, this panel will ...
- CosPlay 101 DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom
- 11:00 AM - 11:45 AM | 45 minutes
- Costume Parade DoubleTree City Center - Exec. Boardroom
- 12:00 PM - 12:45 PM | 45 minutes
- For kids who took part in the Costume Challenge, plus any adults who feel like joining in. We'll parade through the convention space and possibly a...
- Special Game
- Casting and Auditioning DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom
- 2:00 PM - 2:45 PM | 45 minutes
- How can the director be sure they have the right actors? And what can aspiring actors do to improve their chances of being chosen for the part they...
- Masquerade Rehearsal DoubleTree City Center - Salon V
- 3:00 PM - 6:00 PM | 3 heures
- This time is reserved for trying out costumes in the space, testing music and other effects, and technical judging of the costumes. In addition, Th...