Trinket

Costumer
IMAGE Costuming
Participe à 7 sessions
Alix Shackelford known as Trinket in the cosplay world has been cosplaying since 2010. After she rekindled her love of sewing in college she has taken the hobby and ran with it. She loves the stage most of all though and her love of performance has lead her to many costume awards both for craftsmanship and for performance.
Most of her recent work has been done with Bloody Trinkets Cosplay a cosplay competition team that merges her love of sewing and BloodCountess's unique leather and prop work. They have been traveling along the west coast competing for the last few years including competing in the Anime Expo Masquerade as well as for the USA World Cosplay Summit Preliminaries. 
Cosplay isn't her only passion, and she fills every other second of her life with roller derby and pole fitness, and she still finds down time to spend with her husband and daughter. 

Sessions auxquelles Trinket participe

vendredi 10 août, 2018

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Cosplay and Boundaries 45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Christine Barkl (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

samedi 11 août, 2018

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Masquerade 101 45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

BrAd Steiner, Allied video Productions (Modérateur.rice)

11:00 AM
11:00 AM
CosPlay 101 45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

BrAd Steiner, Allied video Productions (Participant.e)

Christine Barkl (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

3:00 PM
3:00 PM
Masquerade Rehearsal 3 heures, 3:00 PM - 6:00 PM

DoubleTree City Center - Salon V

Workshop

BrAd Steiner, Allied video Productions (Modérateur.rice)

Christine Barkl (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

6:30 PM
6:30 PM
Masquerade 2 heures, 6:30 PM - 8:30 PM

DoubleTree City Center - Salon V

Large Programming

BrAd Steiner, Allied video Productions (Modérateur.rice)

Christine Barkl (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

dimanche 12 août, 2018

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Cosplay 201 45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Christine Barkl (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
CosPlay Vs. Costuming 45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Suite D, Spok Falls Ballroom

Panel

Jaleta Clegg (Participant.e)

Kathleen Minniti, Shuttlebirds Tatting Guild, Society for Creative Anachronism (Participant.e)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)