DoubleTree City Center - Parkside II

Programme

vendredi 10 août, 2018

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Creating a Science-Fictional World 45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

James C. Glass (Participant.e)

Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant.e)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Is It Science, or Is It Junk? 45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Kempe Ames (Participant.e)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant.e)

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant.e)

samedi 11 août, 2018

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Creating a Fantasy World 45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Lee French (Participant.e)

Frances Pauli (Participant.e)

Sanan Kolva (Participant.e)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant.e)

11:00 AM
11:00 AM
The Future of Health Care 45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Kempe Ames (Participant.e)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Michael Brugger, MichaelBruggerArts (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
Dynamic Characters 45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Guy Pace (Participant.e)

Sanan Kolva (Participant.e)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Can You Get to Space With Steam Power? 45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Guy Worthey, Dept. of Physics and Astronomy, Washington State University (Participant.e)

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant.e)

2:00 PM
2:00 PM
Characters that Fit Your World... 45 minutes, 2:00 PM - 2:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Sanan Kolva (Modérateur.rice)

Stoney Compton, Pullo Pup Publishing (Participant.e)

Kaye Thornbrugh (Participant.e)

Esther Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

3:00 PM
3:00 PM
What Editors Want 45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Richard Flores, Factor Four Magazine (Modérateur.rice)

Dawn Vogel (Participant.e)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

Trish McCallan (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
The Popularity and Proliferation of A. I. 45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Manny Frishberg, Wordfire Press and others (Participant.e)

Guy Pace (Participant.e)

5:00 PM
5:00 PM
Short Fiction in SF 45 minutes, 5:00 PM - 5:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Richard Flores, Factor Four Magazine (Modérateur.rice)

S. Evan Townsend, None (Participant.e)

Frances Pauli (Participant.e)

Dawn Vogel (Participant.e)

David Steele (Participant.e)

dimanche 12 août, 2018

Fuseau horaire: PDT/Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
What to Do Before You Publish 45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Rosemary Jones (Modérateur.rice)

Lynsey G, Oneshi Press (Participant.e)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Frances Pauli (Participant.e)

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant.e)

11:00 AM
11:00 AM
What's New in Steampunk? 45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Laurel Anne Hill (Participant.e)

Dean Wells (Participant.e)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
The Psychology of Gamers and Hackers 45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Modérateur.rice)

Chris Bruscas (Participant.e)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

Norma Barrett-lincoln, SpoCon (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Drawing Inspiration From Daily Life 45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Parkside II

Panel

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Modérateur.rice)

David Steele (Participant.e)

Sanan Kolva (Participant.e)

Trish McCallan (Participant.e)