Vous êtes connectés en tant qu'organisateur. Cette page est en cache jusqu'à Thu, 20 Jan 2022 20:17:54 GMT. Prévisualisez la dernière m-à-j en cliquant Rafraîchir.
Déconnecter

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Programme

Vendredi 10 août, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
3:00 PM
3:00 PM
Meaningful Religions for Your Game
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

Chris Bruscas (Participant.e)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Planning and Financing an Independent Film
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Andy Dopieralski, Two Bards Productions (Participant.e)

BrAd Steiner, Allied video Productions (Participant.e)

7:00 PM
7:00 PM
Miniature Painting Competition
3 heures, 7:00 PM - 10:00 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Special Game

Roger Huntman, Trooper X publishing (Modérateur.rice)

Samedi 11 août, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
Masquerade 101
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

BrAd Steiner, Allied video Productions (Modérateur.rice)

Trinket, IMAGE Costuming (Participant.e)

11:00 AM
11:00 AM
Are Game Designers Writers?
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

William (Bill) Dietz (Participant.e)

Scott James Magner, En Masse Entertainment, ARUS Entertainment (Participant.e)

Hunter Huntman (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
Creating Worlds the Players Control
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Frog Jones, Impulsive Walrus Books (Participant.e)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Graphic Storytelling
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Grivante, Grivante Press (Participant.e)

Jayel Draco, Oneshi Press LLP (Participant.e)

2:00 PM
2:00 PM
Game Design in the 21st Century
45 minutes, 2:00 PM - 2:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Rob Twohy, SmiteWorks USA, LLC (Participant.e)

Austin Wilmerding (Participant.e)

John Welker, Spocon Staff (Participant.e)

3:00 PM
3:00 PM
How to Build a Campaign
45 minutes, 3:00 PM - 3:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Dorian Graves, Dorian Graves Fiction (Participant.e)

John Welker, Spocon Staff (Participant.e)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
Cooperative Gaming, a Conversation
45 minutes, 4:00 PM - 4:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant.e)

Chris Bruscas (Participant.e)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant.e)

Jeremy Zimmerman, DefCon One Publishing (Participant.e)

Austin Wilmerding (Participant.e)

5:00 PM
5:00 PM
Maneuvers and Etiquette in Costume
45 minutes, 5:00 PM - 5:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Mary Albers, SpoCon (Participant.e)

Kathleen Minniti, Shuttlebirds Tatting Guild, Society for Creative Anachronism (Participant.e)

Dimanche 12 août, 2018

Fuseau horaire: (GMT-08:00) Pacific Time (US & Canada)
10:00 AM
10:00 AM
House Rules
45 minutes, 10:00 AM - 10:45 AM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Chris Bruscas (Participant.e)

Rob Twohy, SmiteWorks USA, LLC (Participant.e)

John Welker, Spocon Staff (Participant.e)

11:00 AM
11:00 AM
Experimental Archaeology
45 minutes, 11:00 AM - 11:45 AM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant.e)

Mark Rounds, Univerisity of Idaho (Participant.e)

12:00 PM
12:00 PM
Gaming... With Children
45 minutes, 12:00 PM - 12:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Elizabeth R. Alix, Palouse Digital Press (Participant.e)

Austin Wilmerding (Participant.e)

Hawke Robinson, RPG Research, RPG Therapeutics LLC, Eä Tolkien Society, Dev 2 Dev Portal LLC (Participant.e)

John Welker, Spocon Staff (Participant.e)

1:00 PM
1:00 PM
Great Heroic Origins
45 minutes, 1:00 PM - 1:45 PM

DoubleTree City Center - Suite C, Spok Falls Ballroom

Panel

Scott James Magner, En Masse Entertainment, ARUS Entertainment (Participant.e)

Chris Bruscas (Participant.e)

Jeremy TeGrotenhuis (Participant.e)