Jack

Chair
Participates in 7 items

Sessions in which Jack participates

Saturday 15 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:30 AM
10:30 AM
Making a Thing for 2018 Launch
1 hour 30 minutes, 10:30 AM - 12:00 PM

- Swan Room, White

Workshop

Jack (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

Maia Bobrowicz (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
2018 Launch Set Up
30 minutes, 4:30 PM - 5:00 PM

- Swan Room, Black

Closed

Jack (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2018 Launch
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Jack (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

Sunday 16 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM
WASFF AGM
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, White

Keynote

Doug Burbidge (Moderator)

Frames (Participant)

Mx Anna Hepworth Anna (Participant)

Jack (Participant)

Laura Hodge (Participant)

Doug Burbidge (Participant)

Lexi Hemsley, GenghisCon (Participant)

Stephen Griffiths (Participant)

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

8:30 PM
8:30 PM
Prepping - 30 Days After
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

- Cygnet Room

Panel

Jack (Participant)

Liam Orton (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Monday 17 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Swancon 2018 Homework
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Panorama North

Jack (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Kiss, Marry, Kill: Swancon 2018
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Panorama North

Panel

Cathy Cupitt (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Jack (Participant)