You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Fri, 27 May 2022 00:46:25 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON

Project Engineer
Lindentech
Participates in 5 items

Sessions in which Evil Kenevil BRIAN JOHNSON participates

Thursday 13 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
6:30 PM
6:30 PM

- Swan Rooms

Panel

Chris Coman Coman (Participant)

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Traci Harding (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Stephen Griffiths (Participant)

Andrea Johnson (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
Meet The AV Crew
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

- Swan Rooms

Panel

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Saturday 15 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
7:30 PM
7:30 PM

- Swan Rooms

Collaborative

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Samara (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Sean Williams (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Traci Harding (Participant)

Davina Watson (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Sunday 16 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM
WASFF AGM
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, White

Keynote

Doug Burbidge (Moderator)

Frames (Participant)

Ms Anna Hepworth Anna (Participant)

Jack (Participant)

Laura Hodge (Participant)

Doug Burbidge (Participant)

Lexi Hemsley, GenghisCon (Participant)

Stephen Griffiths (Participant)

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Monday 17 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM
So Long and Thanks for All The Fish (Closing Ceremony)
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

- Swan Rooms

Keynote

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Samara (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Traci Harding (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Sessions in which Evil Kenevil BRIAN JOHNSON attends

Saturday 15 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
3:00 PM
3:00 PM
Michael Troughton GOH Speech
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- City Lights

Keynote

Damian Magee (Moderator)

Michael Troughton (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Debate This?!
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Swan Room, White

Panel

Frames (Moderator)

5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2018 Launch
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Jack (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
Age of Wonder Woman
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

- Cygnet Room

Panel

Nancy Lorenz (Participant)

Heather Magee (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

8:30 PM
8:30 PM
The Awesome YouTube Party
1 hour 30 minutes, 8:30 PM - 10:00 PM

- Cygnet Room

Collaborative

Samara (Moderator)

Drhoz Drhoz (Moderator)

Sunday 16 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
5:00 PM
5:00 PM
In the Wash: Fighting Appropriation
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, Black

Panel

Grant Watson (Moderator)

Sean Williams (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Cade Henley (Participant)

Monday 17 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
The Ethics of Bio Hacking
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Sci-Fi Tech in the Real World
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Chris Courtis (Participant)

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Sean On Ice
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Sean Williams (Participant)

What's Geeky in Your Town
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Swan Room, White

Panel

Traci Harding (Participant)

Joyce Chng (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Sherlock on Screen
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Swan Rooms

Panel

Damian Magee (Participant)

Share this