You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Sat, 28 May 2022 13:05:22 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Andrea Johnson

Participates in 3 items

Sessions in which Andrea Johnson participates

Thursday 13 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
6:30 PM
6:30 PM

- Swan Rooms

Panel

Chris Coman Coman (Participant)

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Traci Harding (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Stephen Griffiths (Participant)

Andrea Johnson (Participant)

Friday 14 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:30 PM
8:30 PM
The Potterheads HP Quiz
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

- Swan Room, White

Panel

Andrea Johnson (Participant)

Charni Harris (Participant)

Monday 17 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Always: Alan Rickman Remembered
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Andrea Johnson (Participant)

Charni Harris (Participant)

Sessions in which Andrea Johnson attends

Thursday 13 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:30 PM
8:30 PM

- Swan Rooms

Panel

Ian Nichols, Miskatonic University (Participant)

Drhoz Drhoz (Participant)

9:30 PM
9:30 PM
Douglas Adams: A Life Remembered
1 hour, 9:30 PM - 10:30 PM

- Swan Rooms

Panel

Geek Sing-along: The Return of the Sing
2 hours, 9:30 PM - 11:30 PM

- City Lights

Collaborative

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Friday 14 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Origami with Sanny Ang
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Cygnet Room

Workshop

Sanny Ang (Participant)

The Regeneration Game
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- City Lights

Panel

Damian Magee (Moderator)

Sean Williams (Participant)

Heather Magee (Participant)

Nancy Lorenz (Participant)

Danny Oz (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Frankenplushies
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Hovia Room

Collaborative

Heidi Kneale (Participant)

Modern Medieval in Perth
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Swan Room, White

Panel

Helen Jekabsons (Helen J) (Participant)

Steven Woodhams (Participant)

Miriam Hurst (Participant)

Xenobiology
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- City Lights

Talk

Jessica Davey (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Best & Worst Reads of 2016
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- City Lights

Panel

Gina Goddard (Moderator)

Alan Baxter (Participant)

Traci Harding (Participant)

Sean Williams (Participant)

Gina Goddard (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Flower Garden
59 minutes, 2:00 PM - 2:59 PM

- Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Lie around and Listen
59 minutes, 3:00 PM - 3:59 PM

- Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Solar Passive Housing
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Elaine Walker Elaine Walker (Ariaflame) (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Page To Screen: The New Wave of Anime
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, Black

Panel

Candice, First and Holy Church of Cha (Participant)

Grant Watson (Participant)

Mr John Samuel John Samuel (@arcadiagt5) (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
Video Quiz
1 hour 30 minutes, 7:30 PM - 9:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Damian Magee (Participant)

9:30 PM
9:30 PM
Late Night with Davina & Danny
2 hours, 9:30 PM - 11:30 PM

- Swan Room, Black

Panel

Davina Watson (Participant)

Danny Oz (Participant)

Saturday 15 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Kung Fu Academy with Alan
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- City Lights

Panel

Alan Baxter (Participant)

Traci Harding (Participant)

Wesley Chu (Participant)

Mind of a Murderer
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Swan Room, Black

Talk

Jessica Davey (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Traci Harding GOH Speech
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- City Lights

Keynote

Traci Harding (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

11:30 AM
11:30 AM
The Ancient Art of Wayfinding
30 minutes, 11:30 AM - 12:00 PM

- Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Heidi Kneale (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
New Who Panel with Michael Troughton
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Swan Room, White

Panel

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Damian Magee (Participant)

Heather Magee (Participant)

2:00 PM
2:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Tania Urmee (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Michael Troughton GOH Speech
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- City Lights

Keynote

Damian Magee (Moderator)

Michael Troughton (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Readings: With Joyce & Alan
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Joyce Chng (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Debate This?!
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Swan Room, White

Panel

Frames (Moderator)

5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2018 Launch
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Jack (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Cathy Cupitt (Participant)

7:30 PM
7:30 PM

- Swan Rooms

Collaborative

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Samara (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Sean Williams (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Traci Harding (Participant)

Davina Watson (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Sunday 16 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Easter Egg Hunt
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

- Hovia Room

Collaborative

Rosalie Chilvers (Participant)

The Hitchhikers Guide to The Galaxy
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- City Lights

Panel

David Gunn (Moderator)

Traci Harding (Participant)

Alan Baxter (Participant)

David Gunn (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Serial Killers & Me
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Jessica Davey (Participant)

Davina Watson GOH Speech
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- City Lights

Keynote

Davina Watson (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

12:00 PM
12:00 PM
Readings with Sean & Traci
30 minutes, 12:00 PM - 12:30 PM

- City Lights

Panel

Sean Williams (Participant)

Traci Harding (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Nature Treasure Hunt
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Sean Williams GOH Speech
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- City Lights

Keynote

Sean Williams (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

3:00 PM
3:00 PM
From Script to Performance
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Swan Room, White

Panel

Michael Troughton (Participant)

Medicine Doesn't Work That Way!
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
World Building: The Near Future
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Cat Sparks (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Fan Fiction: an Introduction
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- City Lights

Panel

Ms Belinda Forbes Belinda (Gemfyre) (Participant)

Katherine Mcfarlane (Participant)

Candice, First and Holy Church of Cha (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
Awards Ceremony
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Samara (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Doug Burbidge (Moderator)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Traci Harding (Participant)

Michael Troughton (Participant)

Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

8:30 PM
8:30 PM
Prepping - 30 Days After
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

- Cygnet Room

Panel

Jack (Participant)

Liam Orton (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Jess Bridges (Participant)

10:30 PM
10:30 PM
Horror Movies of 2016
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

- Swan Room, Black

Panel

Samara (Participant)

Monday 17 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Big Finish Panel with Michael Troughton
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Swan Room, White

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Moderator)

Michael Troughton (Participant)

Christy Leitch (Participant)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

The Ethics of Bio Hacking
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Publishing: Where to Begin?
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Amanda Bridgeman (Participant)

Glenda Larke glenda larke (Participant)

Satima Flavell (Participant)

Luke Kendall (Participant)

Heidi Kneale (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Sci-Fi Tech in the Real World
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Chris Courtis (Participant)

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Sean On Ice
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Sean Williams (Participant)

Share this