Sunday 16 April, 2017

Time Zone: AWST/Perth
8:00 AM
8:00 AM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 8:00 AM  -  1:00 PM  | 5 hours
  • Collaborative
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Traders
  • Tickets required
  • Panorama North
  • 10:00 AM  -  4:00 PM  | 6 hours
  • Traders
  • Art Show
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 10:00 AM  -  6:00 PM  | 8 hours
  • Collaborative
  • Easter Egg Hunt
  • Hovia Room
  • 10:00 AM  -  10:30 AM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
  • Co-Op Madness
  • Board Room
  • 10:00 AM  -  1:00 PM  | 3 hours
  • Collaborative
10:30 AM
10:30 AM
  • Laser Maze
  • Hovia Room
  • 10:30 AM  -  11:30 AM  | 1 hour
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM  -  2:00 PM  | 1 hour
2:00 PM
2:00 PM
  • Cooking Stories
  • Swan Room, White
  • 2:00 PM  -  3:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    GoHJoyce Chng
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 2:00 PM  -  6:00 PM  | 4 hours
  • Collaborative
  • Blur
  • Board Room
  • 2:00 PM  -  3:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Collaborative
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
3:30 PM
  • Halo Speed Run!
  • Board Room
  • 3:30 PM  -  6:00 PM  | 2 hours 30 minutes
  • Collaborative
4:00 PM
4:00 PM
  • WASFF AGM
  • Swan Room, White
  • 4:00 PM  -  6:00 PM  | 2 hours
  • Keynote
    CoreWASFFAGM
  • Make a Noise
  • Hovia Room
  • 4:00 PM  -  5:00 PM  | 1 hour
  • Collaborative
    Family
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
  • Dinner
  • 6:00 PM  -  7:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Room Closed
  • Hovia Room
  • 6:00 PM  -  11:30 PM  | 5 hours 30 minutes
  • Closed
7:30 PM
7:30 PM
  • Board Gaming
  • Panorama South (Gaming)
  • 7:30 PM  -  12:00 AM  | 4 hours 30 minutes
  • Collaborative
  • Art Show Closed
  • Panorama South Rear (Art Show)
  • 7:30 PM  -  11:30 PM  | 4 hours
  • Closed
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
9:30 PM
9:30 PM
10:30 PM
10:30 PM