Skip to main page content

Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Thursday 13 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
5:00 PM
5:00 PM
Dinner
1 hour 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM
Art Show Registration & Set Up
1 hour 30 minutes, 5:00 PM - 6:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

6:30 PM
6:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

Chris Coman Coman (Participant)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Stephen Griffiths (Participant)

Mrs Andrea Johnson (Participant)

Public announcement: We wish to inform you at this time that your planet, locally known as The Earth has been listed for demolition. W...
7:30 PM
7:30 PM
Welcome To Swancon
30 minutes, 7:30 PM - 8:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Doug Burbidge (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Samara (Participant)

Quilting with Davina
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Mrs Davina Watson (Participant)

Meet The AV Crew
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

If you're using AV at a program item later in the convention and you're not sure of the set up, meet our AV expert(s) here, and let them understand...
Board Gaming
8 hours 30 minutes, 7:30 PM - 4:00 AM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Art Show Registration & Set Up
1 hour 30 minutes, 7:30 PM - 9:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Open Console Gaming
3 hours 30 minutes, 7:30 PM - 11:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

8:00 PM
8:00 PM
Safe Spaces
30 minutes, 8:00 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Samara (Participant)

8:30 PM
8:30 PM
Patrick Troughton Remembered
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Mr Michael Troughton (Participant)

Damian Magee (Participant)

The Fantastic History of Wearable Art
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Cathy talks about some of the globe-spanning adventures beads can undertake, while running a workshop in which you can make your own simple piece o...

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

Ian Nichols, Miskatonic University (Participant)

Drhoz Drhoz (Participant)

Medical technology continues to advance. The human life expectancy extends further every year. Previously fatal diseases are being cured or mitigat...
9:00 PM
9:00 PM
Room Closed
2 hours 30 minutes, 9:00 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

9:30 PM
9:30 PM
Geek Sing-along: The Return of the Sing
2 hours, 9:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Collaborative

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

It’s time to put the screen up/ It’s time to dim the lights/ It’s time to put the lyrics on the geeky songs tonight! It’s time to sing w...
Douglas Adams: A Life Remembered
1 hour, 9:30 PM - 10:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

From Dirk Gently to Doctor Who and of course The Hitchhikers Guide To The Galaxy. Douglas Adams gave the world so much entertainment. We remember n...
10:30 PM
10:30 PM
Hanna- Barbara: The Final Years
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

Damian Magee (Participant)

They gave us The Flintstones, The Smurfs, Scooby-Doo, and much more, filling our screens with cartoons from the 1940s to the 1980s. But where are t...

Friday 14 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM
Board Gaming
5 hours, 8:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

9:00 AM
9:00 AM
Art Show Registration & Set Up
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Open Console Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

10:00 AM
10:00 AM
42 Years of Swancon
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mx Anna Hepworth (Participant)

Mr Adam McCaw (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Sally Beasley (Participant)

Reading and Q & A Session with Wesley Chu
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Keynote

Wesley Chu (Participant)

Join our remote internation guest of honour Wesley Chu as he reads us one of his favourite sections of one of his works and then answers your quest...
The Regeneration Game
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Damian Magee (Moderator)

Sean Williams (Participant)

Mrs Heather Magee (Participant)

Nancy Lorenz (Participant)

Mr Danny Oz (Participant)

50 years ago the BBC took the extraordinary step of replacing the lead actor of their popular children’s drama Doctor Who not with a looka...
Origami with Sanny Ang
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Mr Sanny Ang (Participant)

Traders
8 hours, 10:00 AM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Art Show
8 hours, 10:00 AM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Collaborative

Run Through Banner
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Forza Horizon 3 Time Trials
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

11:00 AM
11:00 AM
Walt Disney: The Second Renaissance
2 hours, 11:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mr Grant Watson (Participant)

In 2004 Walt Disney Animation was in ruins: its films were losing the studio money, competitors had sprung up and overtaken them at the box office ...
Modern Medieval in Perth
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Helen Jekabsons (Helen J) (Participant)

Steven Woodhams (Participant)

Miriam Hurst (Participant)

Perth people love medieval things! Find out about the many medieval groups & activities in Perth, such as sword fighting, archery, feasting, costum...
Xenobiology
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Talk

Ms Jessica Davey (Participant)

An investigation and analysis of alien physiology and anatomy in film and fiction. Using modern scientific understanding we look back on decades of...
Agnostic Photographer: Learning Your Camera
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Ms Sandra Chung, Lights, Camera, Action Photography (Participant)

Learning to love your dials, and taking your camera off AUTO.   Do terms like Aperture, ISO, Shutter Speed, or Depth of Field make you...
Frankenplushies
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Heidi Kneale (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Buffy: An Appreciation
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Charni Harris (Participant)

Chris Courtis (Participant)

It is hard to believe that Buffy the Vampire Slayer is 20 years old this year. As we meet for this appreciation of this groundbreaking show we cons...
Best & Worst Reads of 2016
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Gina Goddard (Moderator)

Alan Baxter (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Sean Williams (Participant)

Gina Goddard (Participant)

Agnostic Photographer: Practical
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Ms Sandra Chung, Lights, Camera, Action Photography (Participant)

Let's take these babies out for a test drive! After going over the basics, we will take our camera of choice out  and put into practic...
Plush Toy Wars
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Mr Adam McCaw (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Lunch
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
Cloning
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Ms Jessica Davey (Participant)

Girls und Panzer: Der Panel
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

cheshirenoir@gmail.com (Participant)

Mr John Samuel John Samuel (@arcadiagt5) (Participant)

An exploration of one of the most bizarre and enjoyable Anime to come out in recent years. Ostensibly a "Sports Anime" by genre, Girls und Panzer, ...
Joyce Chng/Damask GOH Speech
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Joyce Chng (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

Role Playing Workshop (Beginners)
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Daniel Ryba (Participant)

Nathan Shaw (Participant)

Once again the great people at Final Frontiers are generously giving some of their time to bring to Swancon the world of RPG. In this intro session...
Board Gaming
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Flower Garden
59 minutes, 2:00 PM - 2:59 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Pokemon Tounament
1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

3:00 PM
3:00 PM
More on Breast Feeding
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Mx Anna Hepworth (Participant)

A rambling discussion about the current state of human lactation research at UWA. May include discussions of hyper-immune milk, how milk compositio...
Doorways to the Imagination
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Amanda Bridgeman (Participant)

Based on her blog post http://fandelyon.com/how-to-write-a-thousand-words-or-maybe-more-by-amanda-bridgeman/ Amanda Bridgeman talks about som...
Joyce Chng / Damask Signings
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Joyce Chng (Participant)

Quilting with Davina
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Mrs Davina Watson (Participant)

Lie around and Listen
59 minutes, 3:00 PM - 3:59 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Mario Kart WiiU
2 hours 30 minutes, 3:30 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

4:00 PM
4:00 PM
Solar Passive Housing
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Elaine Walker (Ariaflame) (Participant)

G Rated Trailer Park
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr David Gunn (Participant)

Alan Baxter GOH Speech
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Alan Baxter (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

Trailers for G Rated Movies
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

4:30 PM
4:30 PM
Trailer Park
1 hour 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr David Gunn (Participant)

What are the best movies for the whole family this year? There will be a 10 minute gap at end of G-rated Trailer Park to allow room to...
Cartooning
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Nancy Lorenz (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Page To Screen: The New Wave of Anime
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

First Hierarch Candice Of the Church of Cha, First and Holy Church of Cha (Participant)

Mr Grant Watson (Participant)

Mr John Samuel John Samuel (@arcadiagt5) (Participant)

In recent years the Japanese film industry has capitalised on adapting numerous anime and manga to live-action. While it’s certainly a hugely succe...
Alan Baxter Signings
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Alan Baxter (Participant)

5:30 PM
5:30 PM
Paper Planes
30 minutes, 5:30 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

marg3106@iinet.net.au (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
Dinner
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM
Room Closed
5 hours 30 minutes, 6:00 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Closed

7:30 PM
7:30 PM
Room Closed
30 minutes, 7:30 PM - 8:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Closed

Wearable Tech
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Owen Godfrey (Participant)

David Horton (Participant)

Heidi Kneale (Participant)

Video Quiz
1 hour 30 minutes, 7:30 PM - 9:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Damian Magee (Participant)

Board Gaming
4 hours 30 minutes, 7:30 PM - 12:00 AM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Room Closed
4 hours, 7:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

Super Smash Bros
4 hours, 7:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

8:00 PM
8:00 PM
Aurealis Awards
1 hour, 8:00 PM - 9:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Terri Sellen (Moderator)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Wesley Chu (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Aurealis Awards (Participant)

Aurealis Awards (Moderator)

8:30 PM
8:30 PM
The Potterheads HP Quiz
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mrs Andrea Johnson (Participant)

Charni Harris (Participant)

A short quiz spanning all seven books and movies in the Harry Potter universe. Whether Muggle or Pureblood, grab a small group of up to six and pit...
9:00 PM
9:00 PM
How Fan Clubs Have Adjusted to the Internet
1 hour, 9:00 PM - 10:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

As the popularity of the internet and streaming services has risen over the years how has this impacted local fan clubs? Are they doing anything di...
9:30 PM
9:30 PM
Late Night with Davina & Danny
2 hours, 9:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mrs Davina Watson (Participant)

Mr Danny Oz (Participant)

Join the wonderful Davina Watson as she attempts to educate, interact with, and generally amuse the audience.  Be a contestant for the inaugural...
10:00 PM
10:00 PM
Safe Spaces LARP
1 hour 30 minutes, 10:00 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Collaborative

Maia Bobrowicz (Participant)

We've had some great discussions over the years and it's time to walk that talk. This workshop is an opportunity to examine difficult situations an...

Saturday 15 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM
Board Gaming
5 hours, 8:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

9:00 AM
9:00 AM
Open Console Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

10:00 AM
10:00 AM
Mind of a Murderer
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Ms Jessica Davey (Participant)

Looking into the psychology and mind of murderers with particular focus on serial killers and mass murderers. Looking at common back grounds, exper...
Laughter Yoga
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Workshop

Grant Stone (Participant)

Kung Fu Academy with Alan
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Alan Baxter (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Wesley Chu (Participant)

Kung Fu: who would have thought we would ever have a panel about it at a Swancon? Well, this is what our awesome guest Alan brings to us. Let's all...
Fandom Through the Years
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Mr Danny Oz (Participant)

Mr Skyie Johnson (Participant)

Sally Beasley (Participant)

Fandom has always changed.  Every year brings new technology and resources.  Once it could be incredibly hard to find others that shared your pa...
Traders
8 hours, 10:00 AM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Art Show
8 hours, 10:00 AM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Collaborative

Kit Kat Jenga
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Halo 4 Team Co-OP
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

10:30 AM
10:30 AM
Making a Thing for 2018 Launch
1 hour 30 minutes, 10:30 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Workshop

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Maia Bobrowicz (Participant)

Make a Thing
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

11:00 AM
11:00 AM
Why So Little Hopeful Near Future Fiction?
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Cat Sparks (Participant)

There is a definite lack of near future positive spec fic stories, despite the free availability of data and info about sustainability, etc. Part o...
Traci Harding GOH Speech
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Ms Traci Harding (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

Should Women be Freemasons?
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Bronwyn McDougall, n/a (Participant)

Minouck Duin (Participant)

Come along and meet a couple of women from secret societies and hear their stories and about other trailblazing famous Australian's doing their par...
11:30 AM
11:30 AM
The Ancient Art of Wayfinding
30 minutes, 11:30 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Heidi Kneale (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Fanzines & Murdoch SF Collections
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Grant Stone (Participant)

Murdoch University has an awesome collection of fanzines, dating back to the '30s and 40's. Find out about some of the hidden treasures of this col...
New Who Panel with Michael Troughton
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Damian Magee (Participant)

Mrs Heather Magee (Participant)

Traci Harding Signings
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Ms Traci Harding (Participant)

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

First Hierarch Candice Of the Church of Cha, First and Holy Church of Cha (Participant)

Ellora Ker (Participant)

Korean serials come in a wide variety of genres; from period dramas, to magazine empires, and action packed stories of reporters or vigilantes. Can...
Finish the Drawing
30 minutes, 12:00 PM - 12:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Five Go Mad with Post-its
30 minutes, 12:30 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Lunch
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Ms Tania Urmee (Participant)

Adaptation to climate change did not receive much attention in the first years of the international climate change studies, where there was more fo...
1977: The Year That Was
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Damian Magee (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

We take you back with the books, Music,TV, and the films that came out the stir the audiences, like Star Wars  Close Encounter and Saturday Night F...
Book Launch: Crow Shine Collection
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Russell Farr, Ticonderoga Publications (Participant)

Liz Grzyb, Ticonderoga Publications (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Ticonderoga publishing is turning 21 years old this year and as part of their celebrations they are launching Alan Baxter's Crow Shine Collection. ...
Cartoons from Our Childhood
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Mr Skyie Johnson (Participant)

Mr Michael Cogan, Swancon (Moderator)

Nancy Lorenz (Participant)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Seventy-five thousand generations ago, our ancestors set this program in motion and after all that time all its come up with, is Saturday morning C...
Board Gaming
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Superhero Capes
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Workshop

Heidi Kneale (Participant)

Bayonetta 2
1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

3:00 PM
3:00 PM
Costuming
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr Eugene O'Sullivan (Participant)

Miss Amy Woolaway (Participant)

Heidi Kneale (Participant)

Cosplay is the actualisation of the imagination. One is never too old to dress up. Join us for a discussion on how to get started in costuming, ...
Michael Troughton GOH Speech
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Damian Magee (Moderator)

Mr Michael Troughton (Participant)

In an interview and Q&A Michael talks about his career and how wrote his biography on his late father Patrick Troughton with some clips of his appe...
Dirk Gently's Holistic Detective Agency
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Chris Coman Coman (Participant)

Samara (Participant)

From the brain of Douglas Adams came the story of Dirk Gently's Holistic Detective Agency. This awesome book has now been turned into a Netflix ser...
Lie Around and Listen
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
DS Fun-rama
1 hour 30 minutes, 3:30 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

4:00 PM
4:00 PM
Readings: With Joyce & Alan
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Joyce Chng (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Debate This?!
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Frames (Moderator)

Michael Troughton Signings
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Mr Michael Troughton (Participant)

Norma K Hemming / Nerina Hillard
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Emma Hawkes Emma (Participant)

Norma K Hemming science fiction short stories have received some academic interest in recent years, but her romance novels have – like virtually al...
Geekling Singalong
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
2018 Launch Set Up
30 minutes, 4:30 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Closed

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Kids Masquerade with photos taken
30 minutes, 4:30 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Kids Masquerade at 5pm - this is so that young children or children who won't be able to attend the grown up Masquerade later can show us their cos...
5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2018 Launch
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Soul Calibur 4 & 5
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

6:00 PM
6:00 PM
Dinner
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM
7:30 PM
7:30 PM
Age of Wonder Woman
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Nancy Lorenz (Participant)

Mrs Heather Magee (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Wonder Woman debuted in 1941, and turned 75 last year. Inspired by early feminists, Wonder Woman has been part of the feminist landscape ever since...

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Collaborative

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Samara (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Sean Williams (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Halfway through our quest to find the meaning of this convention we find ourselves at a strange little restaurant at the end of the universe. Here ...
Board Gaming
4 hours 30 minutes, 7:30 PM - 12:00 AM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Room Closed
4 hours, 7:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

Wikipalooza!
2 hours, 7:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Mx Anna Hepworth (Participant)

Community/fandom wiki editing event - come and add details to the SF fannish wiki about cons you’ve been to (or run), community organisations ...
Halo 4
4 hours, 7:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

8:30 PM
8:30 PM
The Awesome YouTube Party
1 hour 30 minutes, 8:30 PM - 10:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Collaborative

Samara (Moderator)

Drhoz Drhoz (Moderator)

10:00 PM
10:00 PM
BeefCake Go!
1 hour 30 minutes, 10:00 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Ms Belinda Forbes (Gemfyre) (Participant)

Sunday 16 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:00 AM
8:00 AM
Board Gaming
5 hours, 8:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

9:00 AM
9:00 AM
Open Console Gaming
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

10:00 AM
10:00 AM
Out of the Baupark
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant)

Animals (on this planet anyway) might seem to come in a staggering variety, but the actual anatomy they use is limited in variety. A discussion on ...
Shared Cinematic Universes
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr Grant Watson (Participant)

When Marvel Studios embarked on their ambitious plan for an inter-related franchise of comic book adaptations, it was seen as a tremendous financia...
The Hitchhikers Guide to The Galaxy
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Mr David Gunn (Moderator)

Ms Traci Harding (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Mr David Gunn (Participant)

Arthur Dent, Zaphod, Ford Prefect.. we all know and love these characters. We love them so much we based an entire Swancon around this series ( I m...
Role Playing Workshop (Advanced)
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Workshop

Daniel Ryba (Participant)

Nathan Shaw (Participant)

Come to this extended session with Final Frontieers and learn... Best conduct at the table (how to be a good player, good game master ...
Traders
6 hours, 10:00 AM - 4:00 PM
Available

Metro Hotel Perth - Panorama North

Art Show
8 hours, 10:00 AM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Collaborative

Easter Egg Hunt
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Rosalie Chilvers (Participant)

Co-Op Madness
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

10:30 AM
10:30 AM
Laser Maze
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Serial Killers & Me
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Ms Jessica Davey (Participant)

A compare and contrast of fictional serial killers and their real life counter parts. Looking at who was based on who and how the stories compare. ...
Bayeux to Bayou: A Geek Odyssey
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Ms Belinda Forbes (Gemfyre) (Participant)

In 2016, two women journeyed through Europe and the USA, on the trail of WW2 paratroopers, fanfics, super-soldiers, and the ten dollar founding fat...
Davina Watson GOH Speech
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Mrs Davina Watson (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

11:30 AM
11:30 AM
Official Book Defiling
29 minutes, 11:30 AM - 11:59 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Workshop

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Normally you are not allowed to ruin a book.  You will get a book of your own that you are allowed to do whatever you like - rip, scribble, cut, gl...
12:00 PM
12:00 PM
Classic Dr Who Season 17
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Mr Danny Oz (Participant)

Mr Grant Watson (Participant)

Mrs Heather Magee (Participant)

Damian Magee (Participant)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Colin Sharpe (Participant)

Tom Baker returns as the Fourth Doctor, with Romana and K9 as the trusty companions, in this 1979 season of Classic Who. Come and find out about th...
Writing: From Idea to Page
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Satima Flavell (Participant)

Glenda Larke (Participant)

Luke Kendall (Participant)

Meg Caddy (Participant)

Wesley Chu (Participant)

Have you had a story in your head for ages you want to tell the world but not sure where to begin? Join our panelists who have been there and done ...
Readings with Sean & Traci
30 minutes, 12:00 PM - 12:30 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Sean Williams (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Furniture Parkour
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Annabel Shellabear (Participant)

12:30 PM
12:30 PM
Book Launch: Lotus Blue by Cat Sparks
30 minutes, 12:30 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Cat Sparks (Participant)

Sean Williams (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Lunch
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
Neural Networks: Less Man than Machine
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Frames (Participant)

There has been a lot of excitement about neural networks creating works lately. For example: Recipes: https://goo.gl/yF2THM Movie...
Cooking Stories
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Joyce Chng (Participant)

Our guest Joyce is not only an awesome author but she is also an enthusiastic cook. Here she will tell us about stories that combine both of her pa...
Sean Williams GOH Speech
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Sean Williams (Participant)

Sarah Parker (Moderator)

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Collaborative

Ms Margaret Dunlop (Participant)

Bletchley Park. The most secret place in the British War effort. Cracking the Enigma code is a secret but more secret is what is happening in Hut 1...
Board Gaming
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Nature Treasure Hunt
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Blur
1 hour 30 minutes, 2:00 PM - 3:30 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

3:00 PM
3:00 PM
Medicine Doesn't Work That Way!
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant)

Inspired by last year's 'Science Doesn't Work That Way'. Some tropes and cliches so ubiquitous in film and television that they might endanger your...
From Script to Performance
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr Michael Troughton (Participant)

With 42 years of acting behind him Michael Troughton has had years of experience of taking words on a script and turning them into masterful peform...
Sean Williams Signings
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Sean Williams (Participant)

Lie Around and Listen
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Halo Speed Run!
2 hours 30 minutes, 3:30 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

4:00 PM
4:00 PM
World Building: The Near Future
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Cat Sparks (Participant)

Think-tank covering not only technological but also social adaptation. Come and share your ideas as we build the future together in which not only ...
WASFF AGM
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Keynote

Doug Burbidge (Moderator)

Frames (Participant)

Mx Anna Hepworth (Participant)

Jack Bridges Jack (Participant)

Laura Hodge (Participant)

Doug Burbidge (Participant)

Lexi Hemsley, GenghisCon (Participant)

Stephen Griffiths (Participant)

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

We report on our finances and activities, elect new board members, and select the Swancon 2019 committee. Full meeting notice at
Gender Swapping with Art
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Nancy Lorenz (Participant)

Ghostbusters, Star Wars, Thor, Captain America... Previously white-male-led franchises and fiction entities are being flipped at an increasing rate...
Traders and Swapmeet
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Samara (Moderator)

Exchange your items for money, exchange your money for items. $5 a table for sellers. Free space will be provided for people wishing to fundraise f...
Make a Noise
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Rosalie Chilvers (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
In the Wash: Fighting Appropriation
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mr Grant Watson (Moderator)

Sean Williams (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Cade Henley (Participant)

Controversy over the casting of Scarlett Johansson in the anime ...
Fan Fiction: an Introduction
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Ms Belinda Forbes (Gemfyre) (Participant)

Katherine Mcfarlane (Participant)

First Hierarch Candice Of the Church of Cha, First and Holy Church of Cha (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
Dinner
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM
Traders Pack Down and Bump Out
2 hours 30 minutes, 6:00 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Closed

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Art Show: Art collection, Auction and Bump Out
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Collaborative

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Room Closed
5 hours 30 minutes, 6:00 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Closed

7:30 PM
7:30 PM
Awards Ceremony
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Samara (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Doug Burbidge (Moderator)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Come and help us celebrate science fiction in WA. This is where we'll give the Tin Duck awards. It's also where we'll award 20-year and 33-year pin...

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

David Horton (Participant)

A collection of ways that your Arduino/electronics project can go horribly wrong, and maybe some advice on avoiding them. Mostly on what goes wrong...
Sci-fi in KPop Music Videos
2 hours, 7:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

First Hierarch Candice Of the Church of Cha, First and Holy Church of Cha (Participant)

The success of a song in the Korean music industry is measured with many metrics - including YouTube hits. The way to get more YouTube hits is to m...
Star Wars: 40 Years
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Gina Goddard (Participant)

Chris Courtis (Participant)

Luke Chandler-Hopkins (Participant)

Board Gaming
4 hours 30 minutes, 7:30 PM - 12:00 AM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Art Show Closed
4 hours, 7:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South Rear (Art Show)

Closed

Left 4 Dead 1 & 2
4 hours, 7:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

8:30 PM
8:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Heidi Kneale (Participant)

In recent years satellites have revealed enormous amounts of information about our solar system, and the geography and atmospheres of all manner of...
Prepping - 30 Days After
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Jack Bridges Jack (Participant)

Liam Orton (Participant)

Chris Coman Coman (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Surviving for the first month after the apocalypse is going to be rough. The panel wrestle with some of the monsters in the darkness, then get the ...

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Mr Grant Watson (Participant)

Ms Sarah Akers (Participant)

Star Trek turned 50 in 2016, although there hasn’t been a Star Trek television series on the air in close to 12 years. How m...
9:00 PM
9:00 PM
Your Game Pick of 2016
30 minutes, 9:00 PM - 9:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mr Michael Cogan, Swancon (Moderator)

Mr Skyie Johnson (Participant)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

9:30 PM
9:30 PM
The Great Swancon Improve
1 hour, 9:30 PM - 10:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Collaborative

Sean Williams (Moderator)

Alan Baxter (Participant)

Damian Magee (Moderator)

Ms Traci Harding (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

10:30 PM
10:30 PM
Horror Movies of 2016
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Samara (Participant)

Trailer Park 18+
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr David Gunn (Participant)

What is the best Horror, and otherwise not child friendly, films coming out in the next few years? There will be a 10 minute gap at st...

Monday 17 April, 2017

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Open Console Gaming
4 hours, 9:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Collaborative

10:00 AM
10:00 AM
The Ethics of Bio Hacking
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Talk

Drhoz Drhoz (Participant)

Big Finish Panel with Michael Troughton
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Moderator)

Mr Michael Troughton (Participant)

Christy Leitch (Participant)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Big Finish Productions make science fiction audio plays (and a few other things besides). They are most famous for their Doctor Who audio plays. Mi...
MCU & Chill
2 hours, 10:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

It’s Monday morning. You’re tired, but you still want to do stuff at Swancon? Come chill with us and listen to selections from the ever increasi...
Don't Judge a Book by its Cover
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Gina Goddard (Moderator)

Joyce Chng (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Gina Goddard (Participant)

Emma Hawkes Emma (Participant)

We all like to say 'Don't judge a book by its cover', but we happily judge all the time! Let's look at the role of covers in representing and ma...
Swancon 2018 Homework
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Board Gaming
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Space Blobs
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

11:00 AM
11:00 AM
Our Favourite Fics
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Ms Belinda Forbes (Gemfyre) (Participant)

First Hierarch Candice Of the Church of Cha, First and Holy Church of Cha (Participant)

Katherine Mcfarlane (Participant)

TV Shows Based on Film
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Damian Magee (Participant)

Since the early days of television, executives have thought that TV versions of famous films would be winners, but not all of these TV version...
Publishing: Where to Begin?
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Amanda Bridgeman (Participant)

Glenda Larke (Participant)

Satima Flavell (Participant)

Luke Kendall (Participant)

Heidi Kneale (Participant)

Kiss, Marry, Kill: Swancon 2018
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Dr Cathy Cupitt (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Jack Bridges Jack (Participant)

Is there a panel you’ve always wanted to see at Swancon, but has never been run? Is there a panel you wish would never be run again? Is there a goo...
My Little Pony
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Mr Adam McCaw (Participant)

12:00 PM
12:00 PM
Sean On Ice
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Sean Williams (Participant)

What's Geeky in Your Town
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Ms Traci Harding (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Find out from our guests Joyce and Traci what geeky things there are to do in Singapore and Brisbane. Also we can give them some insight what the c...
The Art of the Chase
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Mr Grant Watson (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Some of the most exciting moments in cinema come when the characters give chase. Running away from someone, pursuing someone in a car, racing throu...
Sci-Fi Tech in the Real World
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Chris Courtis (Participant)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Upcoming Events & Conventions
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Ian Nichols, Miskatonic University (Moderator)

Charades and Other Games
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

1:00 PM
1:00 PM
Lunch
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
Perth Observatory and its History
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Steve Ewing (Participant)

Always: Alan Rickman Remembered
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Mrs Andrea Johnson (Participant)

Charni Harris (Participant)

Sherlock on Screen
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

Damian Magee (Participant)

This powerpoint presentation bring you the history of the world's most famous detective on the big and small screen, From the silents to sound...
Random Guest Chat 1
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Sarah Parker (Moderator)

Joyce Chng (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Board Gaming
2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama South (Gaming)

Collaborative

Craft the Heck out of it
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Room Closed for Pack Down
3 hours, 2:00 PM - 5:00 PM

Metro Hotel Perth - Board Room

Closed

3:00 PM
3:00 PM
Swancon Screenings of 2016
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Panel

Samara (Participant)

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Sarah Parker (Participant)

Frames (Participant)

Michael (Participant)

Minecraft is a great game. Adding mods can make it even better. Adding convenience, challenge, replayability and more. Our panelists talk about wha...
Random Guest Chat 2
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Sarah Parker (Moderator)

Sean Williams (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Tidy Up and Pack Away
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Hovia Room

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

3:30 PM
3:30 PM
Room Set Up for Closing Ceremony
30 minutes, 3:30 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Closed

4:00 PM
4:00 PM
So Long and Thanks for All The Fish (Closing Ceremony)
1 hour 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Keynote

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Damian Magee (Participant)

Samara (Participant)

Alan Baxter (Participant)

Joyce Chng (Participant)

Ms Traci Harding (Participant)

Mr Michael Troughton (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Sean Williams (Participant)

Well we have reached the end of our journey and discovered the meaning of Swancon 42.   Come and help us say goodbye to our wonderful g...
Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.