You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 29 Jun 2022 03:51:00 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Rachel Watts

Writer
Participates in 3 items

Rachel Watts is an award-winning journalist and a writer of literary and speculative fiction.

She holds a Master's Degree in Media and Communication and teaches creative writing to adults and teenagers.

Her short stories and non-fiction have been published by Westerly, Island, Kill Your Darlings, Tincture and more.

Rachel Watts lives in Perth, Western Australia. Her climate change, speculative fiction novella Survival is available in stores now.

Sessions in which Rachel Watts participates

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:30 AM
11:30 AM
Book launch: Survival by Rachel Watts
30 minutes, 11:30 AM - 12:00 PM

- Meeting Room 6

Book Signings

Rachel Watts (Participant)

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
With a whimper, not a bang
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

- West Grand River

Panel

Rachel Watts (Participant)

Elaine Walker Elaine Walker (Ariaflame) (Participant)

Cat Sparks (Participant)

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Apocalyptic outback Australia
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- West Grand River

Panel

Cathy Cupitt (Moderator)

Davina Watson (Participant)

Rachel Watts (Participant)

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Jack (Participant)

Sessions in which Rachel Watts attends

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM

- West Grand River

Workshop

PRK (Moderator)

Foz Meadows (Participant)

Ms Anna Hepworth Anna (Participant)

4:30 PM
4:30 PM

- East Grand River

Talk

Cat Sparks (Participant)

6:00 PM
6:00 PM
Australian Landscapes as Characters
1 hour, 6:00 PM - 7:00 PM

- East Grand River

Panel

Cathy Cupitt (Moderator)

Shasta Calvo (Participant)

Ms Anna Hepworth Anna (Participant)

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Aurealis Awards Ceremony
2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

- Meeting Room 5

Keynote

Aurealis Awards Ceremony
2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

- Meeting Room 7

Keynote

Aurealis Award Ceremony
2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

- Meeting Room 6

Keynote

Share this