Skip to main page content

Ms Jess Bridges

Participates in 5 items

Sessions in which Ms Jess Bridges participates

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Welcome to Swancon
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Pan Pacific Perth - Mount Newman

Workshop

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Never, ever underestimate a library
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Panel

Nuke, AntipodeanSF (Moderator)

David Medlen (Participant)

Ms Jessica Davey (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Edwina Harvey, Peggy Bright Books (Participant)

The internet has brought a decreased need to travel to a physical place to find facts or even fiction. Freed from these housekeeping tasks, what am...

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Welcome to Swancon
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Pan Pacific Perth - East Grand River

Workshop

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

You've been here a day, and now there's things you want to know. Or you skipped Friday, and today is your first day! Meet some friendly (and possib...

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Welcome to Swancon
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Workshop

Jack Bridges Jack (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

If you don't manage to make it to these program items which are designed to welcome newcomers, here's the ultra-short version: if you have question...
10:00 AM
10:00 AM
Knitting 101
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Pan Pacific Perth - Mount Newman

Collaborative

Mrs Davina Watson (Participant)

Liam Orton (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Have you always wanted to knit or crochet? Do you knit, but you haven't brought your yarn and needles to the convention? Come along to Knitting 101...

Sessions in which Ms Jess Bridges attends

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
12:00 PM
12:00 PM
Foz Meadows' Reading, and Q and A session
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Pan Pacific Perth - East Grand River

Keynote

Foz Meadows (Participant)

PRK (Moderator)

Guest of Honour, Foz Meadows, will give a reading, and then be interviewed by PRK on their work and plans. An audience Q and A will follow, and a s...
3:00 PM
3:00 PM
D20s, halberds and online streaming
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Elaine Walker (Ariaflame) (Participant)

Emily K Smith (Participant)

Dungeons and Dragons has evolved from a table top game played privately, on through MMORPGs, and now has a new face, as performed entertainment by ...
8:00 PM
8:00 PM
Here be dragons...?
2 hours 30 minutes, 8:00 PM - 10:30 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Emily K Smith (Participant)

Skye Ogden (Participant)

Sarah Searle (Participant)

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Wolf Bylsma (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Moderator)

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
12:00 PM
12:00 PM
Ryan J Griffen Guest of Honour event
1 hour 30 minutes, 12:00 PM - 1:30 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Keynote

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Moderator)

2:00 PM
2:00 PM
Thirteen
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Pan Pacific Perth - East Grand River

Panel

Dr Cathy Cupitt (Participant)

We’ve all heard the online controversy about the newest incarnation of Dr Who, due to the change in gender of the Doctor. Is that a relevant concer...

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
12:00 PM
12:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Talk

Fern Clarke (Moderator)

Wolf Bylsma (Participant)

Emily K Smith (Participant)

Emily Smith and Wolf Bylsma give a presentation on the creative and practical processes behind developing the Cleverman comics, explaining how the ...
4:00 PM
4:00 PM
Advanced Fanfic Analysis
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Pan Pacific Perth - Meeting Room 5

Foz Meadows (Participant)

Dr Cathy Cupitt (Participant)

We all know classic fics, the stories that linger long after the fandom fades away. The panellists will dive into some of the classic fics of the p...
4:30 PM
4:30 PM
WASFF Business Meeting
3 hours, 4:30 PM - 7:30 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Workshop

Doug Burbidge (Moderator)

Frames White (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Jack Bridges Jack (Participant)

PRK (Participant)

Laura Hodge (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Mrs Andrea Johnson (Participant)

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Apocalyptic outback Australia
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Panel

Dr Cathy Cupitt (Moderator)

Mrs Davina Watson (Participant)

Rachel Watts (Participant)

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Jack Bridges Jack (Participant)

Some non-urban regions of Australia seem like the apocalypse has already arrived. (Ever driven through a small wheatbelt town on a Sunday afternoon...