You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Thu, 30 Jun 2022 10:04:04 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Ruth Turner

Participates in 1 Session

Sessions in which Ruth Turner participates

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM

- West Grand River

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Rachel Turner Rachel (Participant)

Ruth Turner (Participant)

Sessions in which Ruth Turner attends

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM

- West Grand River

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Rachel Turner Rachel (Participant)

Ruth Turner (Participant)

2:00 PM
2:00 PM
Let's talk about Star Wars
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- East Grand River

Panel

Luke Chandler-Hopkins (Participant)

Cameron MacFarland (Participant)

Lyss Wickramasinghe, The Never Never Book Box (Participant)

SF movies that engage the brain
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

- West Grand River

Panel

Nuke, AntipodeanSF (Participant)

Ian Nichols, Miskatonic University (Participant)

Laura Gladstone (Participant)

3:00 PM
3:00 PM
Australian TV: Early days to Cleverman
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- East Grand River

Panel

Cathy Cupitt (Moderator)

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Damian Magee (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
Miyazaki: a retrospective
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Mount Newman

Talk

Shasta Calvo (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Graphic Art in the family room
1 hour, 4:30 PM - 5:30 PM

- Pilbara

Workshop

Emily K Smith (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Never, ever underestimate a library
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- West Grand River

Panel

Nuke, AntipodeanSF (Moderator)

David Medlen David Medlen (Participant)

Jessica Davey (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Edwina Harvey, Peggy Bright Books (Participant)

8:00 PM
8:00 PM
Remembering LeGuin
1 hour, 8:00 PM - 9:00 PM

- Mount Newman

Panel

Share this