You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Tue, 17 May 2022 20:37:23 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Helen Jekabsons (Helen J)

Participates in 1 Session

The unofficial but traditional Tea & Quiet Chats format & day/time for 2021 is yet to be decided, due to the new ANZAC weekend program format. It will be in Helen's hotel room, with all peeps welcome to drop by to share herbal tea and quiet chats. The room number will be put on the main information whiteboard.

Please note: all teas will be herbal and will contain NO caffeine. Some snacks provided. Quietness will be enforced. BYO just yourself. A door notice will tell you if we are still up or have gone to bed, so you can drop by to check, even if it's 1am!

Sessions in which Helen Jekabsons (Helen J) participates

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Faery
  • Meeting Room 7
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Writing
    fantasyneeds panelists

Sessions in which Helen Jekabsons (Helen J) attends

Thursday 29 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM
  • Geek singalong!
  • East Grand River
  • 9:30 PM - 10:30 PM  | 1 hour
  • Collaborative
    Fandom
    Fans of non-fannish thingsFandom

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Closed
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Mining the Mundane
  • Meeting Room 6
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Creative Arts
    Writingneeds panelists
  • Play 'DropMix'!
  • Mount Newman
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Collaborative
    Creative ArtsGaming
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Closed
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • West Grand River
  • 7:00 PM - 12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative Arts
    MasqueradeFandomcosplay
8:00 PM
8:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Kpop with Candice
  • Mount Newman
  • 9:00 PM - 11:00 PM  | 2 hours
  • Talk
    TVMoviesFandomFans of non-fannish things

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Faery
  • Meeting Room 7
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Writing
    fantasyneeds panelists
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Closed
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Dinner
  • 7:00 PM - 8:00 PM  | 1 hour
  • Closed
9:00 PM
9:00 PM

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
  • Steven Universe
  • East Grand River
  • 11:00 AM - 12:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    TV & Movies
    TV
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Closed
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Closing Ceremony
  • West Grand River
  • 4:00 PM - 5:00 PM  | 1 hour
  • Keynote
    CoreGuest of Honour

Share this