Skip to main page content

Mrs Davina Watson

Participates in 7 items

Sessions in which Mrs Davina Watson participates

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM
Swancon 2019 launch set-up
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Closed

Linda Sengsourinho (Participant)

Jay Watson (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

FE Waters (Participant)

Mr David Gunn (Participant)

Dianne Watson (Participant)

4:30 PM
4:30 PM
Swancon 2019 Launch
30 minutes, 4:30 PM - 5:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Keynote

FE Waters (Participant)

Jay Watson (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Linda Sengsourinho (Participant)

Mr David Gunn (Participant)

Dianne Watson (Participant)

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Knitting 101
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Pan Pacific Perth - Mount Newman

Collaborative

Mrs Davina Watson (Participant)

Liam Orton (Participant)

Ms Jess Bridges (Participant)

Have you always wanted to knit or crochet? Do you knit, but you haven't brought your yarn and needles to the convention? Come along to Knitting 101...
2:00 PM
2:00 PM
Fans of Sport Panel
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Panel

Mrs Davina Watson (Participant)

Deb Costello (Participant)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant)

Sport: it’s like a game! Many of us bookish types reflexively recoil from sport (possibly because of memories from school), but sport has plenty to...
4:30 PM
4:30 PM
WASFF Business Meeting
3 hours, 4:30 PM - 7:30 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Workshop

Doug Burbidge (Moderator)

Frames White (Participant)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant)

Ms Margaret Watts Margaret (Participant)

Jack Bridges Jack (Participant)

PRK (Participant)

Laura Hodge (Participant)

Mrs Davina Watson (Participant)

Mrs Andrea Johnson (Participant)

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:00 AM
11:00 AM
Apocalyptic outback Australia
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Pan Pacific Perth - West Grand River

Panel

Dr Cathy Cupitt (Moderator)

Mrs Davina Watson (Participant)

Rachel Watts (Participant)

Ryan J Griffen, National Guest of Honour (Participant)

Jack Bridges Jack (Participant)

Some non-urban regions of Australia seem like the apocalypse has already arrived. (Ever driven through a small wheatbelt town on a Sunday afternoon...
3:00 PM
3:00 PM
Swancon Feedback Panel
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Pan Pacific Perth - Mount Newman

Workshop

Mrs Davina Watson (Participant)

Jay Watson (Participant)

Linda Sengsourinho (Participant)

Tell us how we did: what bits you loved, what bits we could have done better. We’ll engage in some constructive criticism as to how to rework less-...