Bec H

Participates in 1 Session

Sessions in which Bec H participates

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
12:00 PM
12:00 PM

Sessions in which Bec H attends

Thursday 29 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
6:30 PM
6:30 PM
  • Opening Ceremony
  • West Grand River
  • 6:30 PM  -  7:30 PM  | 1 hour
  • Keynote
    MainCoreGuest of Honour
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM

Friday 30 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
2:00 PM
2:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Remembering LeGuin
  • Mount Newman
  • 8:00 PM  -  9:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Science fictionRetrospectiveScience fictionretrospective
9:00 PM
9:00 PM

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Art show
  • Meetings on 5 foyer
  • 10:00 AM  -  5:30 PM  | 7 hours 30 minutes
  • Keynote
    Creative Arts
  • Mining the Mundane
  • Meeting Room 6
  • 10:00 AM  -  11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Creative ArtsWritingneeds panelists
11:00 AM
11:00 AM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • West Grand River
  • 7:00 PM  -  12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative ArtsMasqueradeFandomcosplay
  • Masquerade
  • East Grand River
  • 7:00 PM  -  12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative ArtsMasqueradeFandomcosplay
8:00 PM
8:00 PM

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • With a whimper, not a bang
  • West Grand River
  • 10:00 AM  -  11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Science fictionFuturismScience fictionclimate changeWriting
  • Knitting 101
  • Mount Newman
  • 10:00 AM  -  11:00 AM  | 1 hour
  • Collaborative
    Creative ArtsTechnologyDIY
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Bush Skills
  • Pilbara
  • 2:00 PM  -  3:00 PM  | 1 hour
  • Talk
    Family
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Chocolate Tasting
  • Meeting Room 7
  • 4:00 PM  -  5:00 PM  | 1 hour
  • Workshop
    chocolateFans of non-fannish things
4:30 PM
4:30 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Swancon History Panel
  • East Grand River
  • 9:00 PM  -  10:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    RetrospectiveFandomFandomretrospective

Monday 2 April, 2018

Time Zone: AWST/Perth
11:00 AM
11:00 AM