Nuke

Editor
AntipodeanSF
Participates in 4 items
Nuke is the editor and publisher of AntipodeanSF, Australia’s longest running online speculative fiction magazine, regularly issued since January 1998. He has been a zealous reader and occasional writer of SF since his childhood in the 1960s. “Nuke”, lives in the New South Wales North Coast holiday destination of Nambucca Heads, where he is self-employed in IT training, computer support, desktop publishing, editing, writing, and website implementation. He is also the resident tech-head, skeptic, and Vice President of community radio station 2NVR, where he produces a number of shows including “Imagine This” and “The AntipodeanSF Radio Show”.

Sessions in which Nuke participates

Thursday 29 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
9:30 PM
9:30 PM

Friday 30 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
2:00 PM
2:00 PM
5:00 PM
5:00 PM

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: AWST/Perth
11:00 AM
11:00 AM

Sessions in which Nuke attends

Thursday 29 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
6:30 PM
6:30 PM
  • Opening Ceremony
  • West Grand River
  • 6:30 PM  -  7:30 PM  | 1 hour
  • Keynote
    MainCoreGuest of Honour
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM

Friday 30 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
3:00 PM
3:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
9:00 PM
9:00 PM

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: AWST/Perth
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Mining the Mundane
  • Meeting Room 6
  • 10:00 AM  -  11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Creative ArtsWritingneeds panelists
11:00 AM
11:00 AM
  • Technohorror
  • West Grand River
  • 11:00 AM  -  12:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    WritinghorrorWriting
12:00 PM
12:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • West Grand River
  • 7:00 PM  -  12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative ArtsMasqueradeFandomcosplay
9:00 PM
9:00 PM
  • Filking
  • Pilbara
  • 9:00 PM  -  10:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Fandommusic

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • With a whimper, not a bang
  • West Grand River
  • 10:00 AM  -  11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Science fictionFuturismScience fictionclimate changeWriting
12:00 PM
12:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
8:30 PM
8:30 PM

Monday 2 April, 2018

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
2:00 PM
2:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Closing Ceremony
  • West Grand River
  • 4:00 PM  -  5:00 PM  | 1 hour
  • Keynote
    CoreGuest of Honour