You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Mon, 15 Aug 2022 22:38:24 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Luke Chandler-Hopkins

Participates in 4 items

Sessions in which Luke Chandler-Hopkins participates

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
2:00 PM
2:00 PM

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:30 AM
11:30 AM

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM

Sessions in which Luke Chandler-Hopkins attends

Thursday 29 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:30 PM
8:30 PM

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Left 4 Dead Marathon
  • Boardroom (main floor)
  • 8:00 PM - 11:30 PM  | 3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming
    console gaming

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Mario Kart
  • Boardroom (main floor)
  • 10:00 AM - 12:30 PM  | 2 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming
    console gaming
10:30 AM
10:30 AM
  • Laser Maze
  • Pilbara
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
1:30 PM
1:30 PM
  • Smash Bros
  • Boardroom (main floor)
  • 1:30 PM - 3:30 PM  | 2 hours
  • Collaborative
    Gaming
    console gaming
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • East Grand River
  • 7:00 PM - 12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative Arts
    MasqueradeFandomcosplay
  • Masquerade
  • West Grand River
  • 7:00 PM - 12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative Arts
    MasqueradeFandomcosplay
9:00 PM
9:00 PM
  • Filking
  • Pilbara
  • 9:00 PM - 10:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Fandommusic

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Retro Morning!!
  • Boardroom (main floor)
  • 10:00 AM - 12:30 PM  | 2 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming
    console gaming
11:00 AM
11:00 AM
1:30 PM
1:30 PM
  • Co-op games
  • Boardroom (main floor)
  • 1:30 PM - 3:30 PM  | 2 hours
  • Collaborative
    Gaming
    console gaming
4:00 PM
4:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • More Halo Madness
  • Boardroom (main floor)
  • 8:00 PM - 11:30 PM  | 3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming
    console gaming

Share this