You are logged in as an event manager. This page is cached for performance until Wed, 08 Dec 2021 00:05:54 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
  • Open console gaming
  • Boardroom (main floor)
  • 9:00 AM - 10:00 AM  | 1 hour
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
10:00 AM
10:00 AM
  • Play 'DropMix'!
  • Mount Newman
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Collaborative
    Creative ArtsGaming
  • Kit Kat Jenga
  • Pilbara
  • 10:00 AM - 10:30 AM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
  • Mario Kart
  • Boardroom (main floor)
  • 10:00 AM - 12:30 PM  | 2 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
  • Mining the Mundane
  • Meeting Room 6
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Panel
    Creative ArtsWritingneeds panelists
  • Quiet spaces
  • Meeting Room 1
  • 10:00 AM - 6:00 PM  | 8 hours
  • Collaborative
  • Art show
  • Meetings on 5 foyer
  • 10:00 AM - 5:30 PM  | 7 hours 30 minutes
  • Keynote
    Creative Arts
10:30 AM
10:30 AM
  • Laser Maze
  • Pilbara
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
  • Technohorror
  • West Grand River
  • 11:00 AM - 12:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    WritinghorrorWriting
  • Book Reading
  • Pilbara
  • 11:00 AM - 11:30 AM  | 30 minutes
  • Talk
    Family
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Closed
1:30 PM
1:30 PM
  • Smash Bros
  • Boardroom (main floor)
  • 1:30 PM - 3:30 PM  | 2 hours
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
2:00 PM
2:00 PM
  • Thirteen
  • East Grand River
  • 2:00 PM - 3:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Science fictionTVDr WhoFandom
  • Post it Art
  • Pilbara
  • 2:00 PM - 2:30 PM  | 30 minutes
  • Workshop
    Family
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Quiet Time
  • Pilbara
  • 3:00 PM - 4:00 PM  | 1 hour
  • Workshop
    Family
3:30 PM
3:30 PM
  • Pokken tournament
  • Boardroom (main floor)
  • 3:30 PM - 5:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
  • Strong Beginnings- writing workshop
  • Signup required
  • Meeting Room 3
  • 3:30 PM - 5:30 PM  | 2 hours
  • Workshop
    WritingWritingWorkshop
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Soul Calibur
  • Boardroom (main floor)
  • 5:00 PM - 6:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • West Grand River
  • 7:00 PM - 12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative ArtsMasqueradeFandomcosplay
  • Masquerade
  • East Grand River
  • 7:00 PM - 12:00 AM  | 5 hours
  • Collaborative
    Creative ArtsMasqueradeFandomcosplay
8:00 PM
8:00 PM
  • Halo Madness
  • Boardroom (main floor)
  • 8:00 PM - 11:30 PM  | 3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
9:00 PM
9:00 PM
  • Kpop with Candice
  • Mount Newman
  • 9:00 PM - 11:00 PM  | 2 hours
  • Talk
    TVMoviesFandomFans of non-fannish things
  • Filking
  • Pilbara
  • 9:00 PM - 10:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Fandommusic