Monday 2 April, 2018

Time Zone: AWST/(GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
  • Open console gaming
  • Boardroom (main floor)
  • 9:00 AM - 12:30 PM  | 3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gamingconsole gaming
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Steven Universe
  • East Grand River
  • 11:00 AM - 12:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    TV & MoviesTV
12:00 PM
12:00 PM
  • The UnGame
  • Pilbara
  • 12:00 PM - 1:00 PM  | 1 hour
  • Collaborative
    Family
12:30 PM
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Lunch
  • 1:00 PM - 2:00 PM  | 1 hour
  • Closed
  • Cthulu LARP
  • East Grand River
  • 1:00 PM - 4:00 PM  | 3 hours
  • Collaborative
    GaminggamingLARP
2:00 PM
2:00 PM
  • New Who Season 10
  • West Grand River
  • 2:00 PM - 3:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Talk
    Dr WhoFandom
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Closing Ceremony
  • West Grand River
  • 4:00 PM - 5:00 PM  | 1 hour
  • Keynote
    CoreGuest of Honour