Thursday March 29, 2018

6:30 PM
6:30 PM
7:30 PM
7:30 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM
  • Geek singalong!
  • East Grand River
  •  1 hour
  • Collaborative
    Fandom Fans of non-fannish things Fandom

Friday March 30, 2018

9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Mario party
  • Boardroom (main floor)
  •  2 hours 30 minutes
  • Collaborative
    console gaming mario party
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
  • DS Fun-o-rama
  • Boardroom (main floor)
  •  2 hours
  • Collaborative
    Gaming console gaming
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Quiet Time
  • Pilbara
  •  1 hour
  • Collaborative
    Family
3:30 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Kdrama with Candice
  • Mount Newman
  •  1 hour
  • Talk
    TV & Movies TV Movies Fandom Fans of non-fannish things
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Here be dragons...?
  • West Grand River
  •  2 hours 30 minutes
  • gaming Dungeons and Dragons Guest of Honour
  • Left 4 Dead Marathon
  • Boardroom (main floor)
  •  3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
  • Remembering LeGuin
  • Mount Newman
  •  1 hour
  • Panel
    Retrospective Science fiction Science fiction retrospective
9:00 PM
9:00 PM
10:00 PM
10:00 PM

Saturday March 31, 2018

9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Art show
  • Meetings on 5 foyer
  •  7 hours 30 minutes
  • Keynote
    Creative Arts
  • Mario Kart
  • Boardroom (main floor)
  •  2 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
10:30 AM
  • Laser Maze
  • Pilbara
  •  30 minutes
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
  • Technohorror
  • West Grand River
  •  1 hour
  • Panel
    Writing horror Writing
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
  • Smash Bros
  • Boardroom (main floor)
  •  2 hours
  • Collaborative
    Gaming console gaming
2:00 PM
2:00 PM
  • Thirteen
  • East Grand River
  •  1 hour
  • Panel
    Science fiction TV Dr Who Fandom
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
3:30 PM
  • Pokken tournament
  • Boardroom (main floor)
  •  1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
  • Strong Beginnings- writing workshop
  • Signup required
  • Meeting Room 3
  •  2 hours
  • Workshop
    Writing Writing Workshop
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Soul Calibur
  • Boardroom (main floor)
  •  1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
  • Masquerade
  • West Grand River
  •  5 hours
  • Collaborative
    Creative Arts Masquerade Fandom cosplay
  • Masquerade
  • East Grand River
  •  5 hours
  • Collaborative
    Creative Arts Masquerade Fandom cosplay
8:00 PM
8:00 PM
  • Halo Madness
  • Boardroom (main floor)
  •  3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
9:00 PM
9:00 PM
  • Filking
  • Pilbara
  •  1 hour 30 minutes
  • Collaborative
    Fandom music
  • Kpop with Candice
  • Mount Newman
  •  2 hours
  • Talk
    TV Movies Fandom Fans of non-fannish things

Sunday April 1, 2018

9:00 AM
9:00 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
  • Art show
  • Meetings on 5 foyer
  •  7 hours
  • Workshop
    Creative Arts art show Art
  • Retro Morning!!
  • Boardroom (main floor)
  •  2 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
  • Knitting 101
  • Mount Newman
  •  1 hour
  • Collaborative
    Creative Arts Technology DIY
  • Faery
  • Meeting Room 7
  •  1 hour
  • Panel
    Writing fantasy needs panelists
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
1:30 PM
  • Co-op games
  • Boardroom (main floor)
  •  2 hours
  • Collaborative
    Gaming console gaming
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Quiet Time
  • Pilbara
  •  1 hour
  • Collaborative
    Family
3:30 PM
  • Blur
  • Boardroom (main floor)
  •  3 hours
  • Collaborative
    Gaming console gaming
4:00 PM
4:00 PM
  • Fresh Air
  • Pilbara
  •  1 hour
  • Collaborative
    Family
  • Chocolate Tasting
  • Meeting Room 7
  •  1 hour
  • Workshop
    chocolate Fans of non-fannish things
4:30 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Tea Time
  • Meeting Room 7
  •  1 hour
  • Workshop
    Fandom Fandom Fans of non-fannish things
6:00 PM
6:00 PM
7:00 PM
7:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • More Halo Madness
  • Boardroom (main floor)
  •  3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM

Monday April 2, 2018

9:00 AM
9:00 AM
  • Open console gaming
  • Boardroom (main floor)
  •  3 hours 30 minutes
  • Collaborative
    Gaming console gaming
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • The UnGame
  • Pilbara
  •  1 hour
  • Collaborative
    Family
12:30 PM
1:00 PM
1:00 PM
  • Cthulu LARP
  • East Grand River
  •  3 hours
  • Collaborative
    Gaming gaming LARP
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM