Skip to main page content

Pan Pacific Perth - Mount Newman

Sessions

Thursday 29 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
7:30 PM
7:30 PM
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • Miyazaki: a retrospective
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 4:00 PM - 5:00 PM  | 1 hour
  • Miyazaki Hayao is one of the biggest names in animation, and in Japanese cinema. In this panel we explore his history, starting with his early days...
  • Talk
    TV & Movies
    Animeretrospective
5:00 PM
5:00 PM
  • Kdrama with Candice
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 5:00 PM - 6:00 PM  | 1 hour
  • A Kdrama year in review. Netflix has made Korean dramas much more accessibl, with both easily accessed shows worth watching, and harder ones worth ...
  • Talk
    TV & Movies
    TVMoviesFandomFans of non-fannish things
6:00 PM
6:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Remembering LeGuin
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 8:00 PM - 9:00 PM  | 1 hour
  • Ursula LeGuin was a giantess of SF, and will be sorely missed. The genre would literally not the be same without her. The Earthsea books, The Lathe...
  • Panel
    Science fictionRetrospective
    Science fictionretrospective
9:00 PM
9:00 PM

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Writing the Romantic
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 11:00 AM - 12:00 PM  | 1 hour
  • How do authors handle romance well when writing other genres? SF or fantasy with romantic elements are popular with readers, but getting the balanc...
  • Panel
    Writing
    Writing
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
  • Drawing Characters 101
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 5:00 PM - 6:00 PM  | 1 hour
  • Always wanted to draw characters? Been drawing for a while, but looking to sharpen your character drawing skills? Emily Smith will take you through...
  • Workshop
    Creative Arts
    ArtWorkshop
6:00 PM
6:00 PM
  • More than glitter
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 6:00 PM - 7:00 PM  | 1 hour
  • We all know the importance of writing and creating a diverse group of characters. The panel focusses on the next step, making the diversity not the...
  • Panel
    Writing
    Writing
9:00 PM
9:00 PM
  • Kpop with Candice
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 9:00 PM - 11:00 PM  | 2 hours
  • A guided tour through a year of Kpop. The spectacle continues. Mini movies, drama, and beautiful people with more coordination than seems feasible....
  • Talk
    TVMoviesFandomFans of non-fannish things

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
  • Knitting 101
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 10:00 AM - 11:00 AM  | 1 hour
  • Have you always wanted to knit or crochet? Do you knit, but you haven't brought your yarn and needles to the convention? Come along to Knitting 101...
  • Collaborative
    Creative Arts
    TechnologyDIY
11:00 AM
11:00 AM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Fan Fund Auction
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 3:00 PM - 4:00 PM  | 1 hour
  • The Fan Funds represented at the convention auction memorabilia and trinkets to raise funds for the next great adventure. Come along, buy amazing a...
  • Panel
    Fandom
4:00 PM
4:00 PM
  • Orbits don't work that way
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 4:00 PM - 5:00 PM  | 1 hour
  • A look at the concept of delta V and how we can use it map and compare fictional works and the space craft that journey through them. We al...
  • Panel
    Science fiction
    scienceScience fictionneeds panelists
5:00 PM
5:00 PM
8:00 PM
8:00 PM
  • Can you trust that Dog?
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 8:00 PM - 9:00 PM  | 1 hour
  • Take a trip down memory lane and ask yourself an important question - CAN YOU TRUST THAT DOG?Including but not limited to: Sirius (Stapledo...
  • Collaborative
    Science fiction
    FunFandomScience fiction
9:00 PM
9:00 PM
  • Murdoch Mysteries
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 9:00 PM - 10:00 PM  | 1 hour
  • Why has this series has taken the world by storm? Why is the series still going strong in its 11th season?  The panellists explore why they lo...
  • Panel
    TV & Movies
    TV

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:30 AM
10:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Philosophy of Mind in SF
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 2:00 PM - 3:00 PM  | 1 hour
  • What is the mind? How closely does the mind depend on the biological nature of the brain? The mind/body split has a long and not always noble histo...
  • Panel
    Science fiction
    Science fictionGuest of Honour
3:00 PM
3:00 PM
  • Swancon Feedback Panel
  • Pan Pacific Perth - Mount Newman
  • 3:00 PM - 4:00 PM  | 1 hour
  • Tell us how we did: what bits you loved, what bits we could have done better. We’ll engage in some constructive criticism as to how to rework less-...
  • Workshop