Skip to main page content

Pan Pacific Perth - Pilbara

Sessions

Friday 30 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
  • Mad Max Plushies
  • Pan Pacific Perth - Pilbara
  • 11:00 AM - 12:00 PM  | 1 hour
  • Choose a plushie and bling it up ready for the plush toy wars that will follow this panel.  Design and add weapons, armour, camouflage, mods.....
  • Workshop
    Family
12:00 PM
12:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Safe Spaces LARP
  • Pan Pacific Perth - Pilbara
  • 9:00 PM - 10:00 PM  | 1 hour
  • We've had some great discussions over the years and it's time to walk that talk. This workshop is an opportunity to examine difficult situations ...
  • Workshop
    FandomGaming
    FandomLARP

Saturday 31 March, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Laser Maze
  • Pan Pacific Perth - Pilbara
  • 10:30 AM - 11:00 AM  | 30 minutes
  • Make a spy maze replacing the lasers with wool (sorry!) and try to sneak through without setting off the alarm.  Some spies may have to evade ...
  • Collaborative
    Family
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:00 PM
12:00 PM
  • Project Runway Swancon
  • Pan Pacific Perth - Pilbara
  • 12:00 PM - 1:00 PM  | 1 hour
  • Designers, you have a challenge awaiting you.  You must design your outfit, choose your fabric, make your item and dress your model. You have ...
  • Family
2:00 PM
2:00 PM
2:30 PM
2:30 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM
9:00 PM
9:00 PM
  • Filking
  • Pan Pacific Perth - Pilbara
  • 9:00 PM - 10:30 PM  | 1 hour 30 minutes
  • Filking is folk singing of pop songs with fandom-related lyrics, much like Weird Al’s ouvre. Both experienced filkers and novices are welcome to co...
  • Collaborative
    Fandommusic

Sunday 1 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:30 AM
9:30 AM
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • Furniture Parkour
  • Pan Pacific Perth - Pilbara
  • 11:30 AM - 1:00 PM  | 1 hour 30 minutes
  • The hit panel of last years family program is back!  Learn how to parkour.  Getting around the lounge room has never been so fun, and you...
  • Workshop
    Family
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM

Monday 2 April, 2018

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
11:00 AM
11:00 AM
12:00 PM
12:00 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM