Charlie Jane Anders

Participates in 9 items

Sessions in which Charlie Jane Anders participates

Thursday 18 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
5:00 PM
5:00 PM
Sundowner 3 hours 30 minutes 5:00 PM  -  8:30 PM  |  Esplanade Park, across the road

Friday 19 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
10:30 AM
10:30 AM
Is climate fiction the new cyberpunk? 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  Admiralty Gulf
Participant Cat Sparks | Participant TJ Nichols | Participant Charlie Jane Anders
Panel
Science fiction
2:00 PM
2:00 PM
Charlie Jane Anders Reading and Q&A 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Admiralty Gulf
Keynote
Guests of Honour
5:00 PM
5:00 PM
The Purpose of Critics 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Admiralty Gulf
Panel
LiteraryTV & Movies

Saturday 20 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
10:30 AM
10:30 AM
Streaming the novel: Adapting literature to the small screen 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  Admiralty Gulf
Participant Amanda Bridgeman | Participant Charlie Jane Anders | Participant Travis Johnson
Panel
TV & Movies
4:00 PM
4:00 PM
The Authentic Climate Future 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Admiralty Gulf
Participant Cat Sparks | Participant Charlie Jane Anders | Participant Mark Loney Mark Loney
Panel
Guests of Honour

Sunday 21 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
2:00 PM
2:00 PM
The best literary science fiction of 2018 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Admiralty Gulf
Participant Melissa Ferguson | Participant Charlie Jane Anders | Participant Jonathan Strahan
Panel
LiteraryScience fiction
5:00 PM
5:00 PM
Doctor Who: Time for change, change for time 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Admiralty Gulf
Panel
TV & Movies

Monday 22 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
11:30 AM
11:30 AM
Star Trek: Discovery, and the future of the final frontier 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Admiralty Gulf
Panel
Guests of Honour