You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 10 Aug 2022 21:15:17 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Fern Clarke

Participates in 1 Session

Sessions in which Fern Clarke participates

Saturday 20 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:30 AM
9:30 AM
Live-action Foosball
1 hour, 9:30 AM - 10:30 AM

- Prince Regent

Collaborative

Fern Clarke (Participant)

Sessions in which Fern Clarke attends

Friday 19 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:30 AM
10:30 AM
Is climate fiction the new cyberpunk?
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Admiralty Gulf

Panel

Cat Sparks (Participant)

TJ Nichols (Participant)

Charlie Jane Anders (Participant)

11:30 AM
11:30 AM
Up Up and Away: 81 years of Superman
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

- Admiralty Gulf

Talk

Damian Magee (Participant)

3:00 PM
3:00 PM

- King Sound

Panel

Ian Nichols, Miskatonic University (Participant)

Stephen Dedman (Participant)

Gina Goddard (Participant)

4:00 PM
4:00 PM

- Admiralty Gulf

Panel

Amanda Bridgeman (Participant)

Jonathan Strahan (Participant)

Glenda Larke glenda larke (Participant)

Doctor Who: Season 2
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

- King Sound

Panel

Damian Magee (Participant)

Heather Magee (Participant)

Danny Oz (Participant)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Colin Sharpe (Participant)

Christy Leach (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
The Purpose of Critics
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Admiralty Gulf

Panel

Andrew Peirce (Participant)

Ian Nichols, Miskatonic University (Participant)

Travis Johnson (Participant)

Charlie Jane Anders (Participant)

Jonathan Strahan (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
Video Quiz
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

- Admiralty Gulf

Workshop

Damian Magee (Participant)

9:00 PM
9:00 PM
Travis and Grant go to the Movies
1 hour, 9:00 PM - 10:00 PM

- King Sound

Grant Watson (Participant)

Travis Johnson (Participant)

Saturday 20 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
4:00 PM
4:00 PM
The Authentic Climate Future
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Admiralty Gulf

Panel

Cat Sparks (Participant)

Charlie Jane Anders (Participant)

Mark Loney Mark Loney (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2020 Launch
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Admiralty Gulf

Keynote

cheshirenoir@gmail.com (Participant)

Sarah Parker (Participant)

Jess Bridges (Participant)

Jack Bridges (Participant)

Emily Ruffin (Participant)

Sunday 21 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
11:30 AM
11:30 AM

- Prince Regent

Panel

Dave Luckett (Participant)

Gina Goddard (Participant)

Satima Flavell (Participant)

Glenda Larke glenda larke (Participant)

5:00 PM
5:00 PM

- Admiralty Gulf

Panel

Charlie Jane Anders (Participant)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Heather Magee (Participant)

Damian Magee (Participant)

Christy Leach (Participant)

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Monday 22 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:30 AM
9:30 AM
A Survivor's Guide to the Apocalypse
1 hour, 9:30 AM - 10:30 AM

- King Sound

Panel

Jess Bridges (Participant)

Jack (Participant)

11:30 AM
11:30 AM

- Admiralty Gulf

Panel

PR K (Moderator)

Candice, First and Holy Church of Cha (Potential)

Charlie Jane Anders (Participant)

Tori Khangure (Participant)

3:00 PM
3:00 PM

- Admiralty Gulf

Panel

Melissa Ferguson (Participant)

Travis Johnson (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
A Matter of Context
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- King Sound

Panel

Liam Orton (Participant)

Grant Watson (Participant)

5:00 PM
5:00 PM
Closing Ceremony
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

- Admiralty Gulf

Keynote

Linda Sengsourinho (Participant)

Davina Watson (Participant)

Share this