You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Wed, 06 Jul 2022 22:50:13 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Grant Watson

Participates in 8 items

Sessions in which Grant Watson participates

Friday 19 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:30 AM
9:30 AM
Opening Ceremony
1 hour, 9:30 AM - 10:30 AM

- Admiralty Gulf

Keynote

Linda Sengsourinho (Participant)

Davina Watson (Participant)

Jay Watson (Participant)

Grant Watson (Participant)

Dianne Watson (Participant)

Todd Rowlands (Participant)

David Gunn (Participant)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant)

Amanda Rainey (Participant)

4:00 PM
4:00 PM

- Prince Regent

Panel

Grant Watson (Participant)

7:30 PM
7:30 PM
You Win or You Die: The End of Game of Thrones
1 hour 30 minutes, 7:30 PM - 9:00 PM

- King Sound

PR K (Participant)

Grant Watson (Moderator)

9:00 PM
9:00 PM
Travis and Grant go to the Movies
1 hour, 9:00 PM - 10:00 PM

- King Sound

Grant Watson (Participant)

Travis Johnson (Participant)

Saturday 20 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
8:30 PM
8:30 PM
Tin Duck Dance Party
2 hours, 8:30 PM - 10:30 PM
Signup required

- Admiralty Gulf

Grant Watson (Participant)

Travis Johnson (Participant)

Sunday 21 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:30 AM
10:30 AM
Made in Abyss: Episodes 1-2
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Prince Regent

Screening

Grant Watson (Participant)

Monday 22 April, 2019

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:30 AM
10:30 AM
Made in Abyss: episodes 3-4.
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

- Prince Regent

Screening

Grant Watson (Participant)

4:00 PM
4:00 PM
A Matter of Context
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- King Sound

Panel

Liam Orton (Participant)

Grant Watson (Participant)

Share this