Breaks
Admiralty Gulf
King Sound
Prince Regent
Abrolhos Room
Orion Room
Pleiades
 
9:30 AM
     
Craft time
9:30 AM (1 hour)
Console Gaming
9:30 AM (7 hours 30 minutes)
Board Games
9:30 AM (7 hours 30 minutes)
 
       
       
9:45 AM
       
       
       
10:00 AM
       
       
       
10:15 AM
       
       
       
10:30 AM
 
Unknown Anime of the 1970s
10:30 AM (1 hour)
Kit Kat Jenga
10:30 AM (30 minutes)
 
   
   
10:45 AM
   
   
   
11:00 AM
 
Dance class with Rosalie
11:00 AM (30 minutes)
 
   
   
11:15 AM
   
   
   
11:30 AM
   
Paper planes and other origami
11:30 AM (1 hour)
 
     
     
11:45 AM
     
     
     
12:00 PM
     
     
     
12:15 PM
     
     
     
12:30 PM
Lunch Monday
12:30 PM (1 hour 30 minutes)
         
         
         
12:45 PM
         
         
         
1:00 PM
         
         
         
1:15 PM
         
         
         
1:30 PM
       
       
       
1:45 PM
       
       
       
2:00 PM
 
Anime Today
2:00 PM (1 hour)
Junior board gaming
2:00 PM (1 hour)
 
   
   
2:15 PM
   
   
   
2:30 PM
   
   
   
2:45 PM
   
   
   
3:00 PM
 
Tidy up and pack away
3:00 PM (1 hour)
 
   
   
3:15 PM
   
   
   
3:30 PM
     
     
     
3:45 PM
     
     
     
4:00 PM
 
A Matter of Context
4:00 PM (1 hour)
     
       
       
4:15 PM
       
       
       
4:30 PM
       
       
       
4:45 PM
       
       
       
5:00 PM
 
Closing Ceremony
5:00 PM (1 hour)
           
             
             
5:15 PM
             
             
             
5:30 PM
             
             
             
5:45 PM
             
             
             
6:00 PM
               
               
               
6:15 PM
               
               
               
6:30 PM