Monday April 22, 2019

Time Zone: AWST/Perth
9:30 AM
9:30 AM
A Survivor's Guide to the Apocalypse 1 hour 9:30 AM  -  10:30 AM  |  King Sound
Participant Ms Jess Bridges | Participant Jack Bridges Jack
Panel
Futurism
Craft time 1 hour 9:30 AM  -  10:30 AM  |  Abrolhos Room
Participant Dianne Watson
Family
Board Games 7 hours 30 minutes 9:30 AM  -  5:00 PM  |  Pleiades
Console Gaming 7 hours 30 minutes 9:30 AM  -  5:00 PM  |  Orion Room
10:30 AM
10:30 AM
Kit Kat Jenga 30 minutes 10:30 AM  -  11:00 AM  |  Abrolhos Room
Participant Dianne Watson
Family
Trends in children's and young adult SFF 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  King Sound
Participant Gina Goddard
Talk
Literary
Made in Abyss: episodes 3-4. 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  Prince Regent
Participant Mr Grant Watson
Screening
Unknown Anime of the 1970s 1 hour 10:30 AM  -  11:30 AM  |  Admiralty Gulf
Talk
TV & Movies
11:00 AM
11:00 AM
Dance class with Rosalie 30 minutes 11:00 AM  -  11:30 AM  |  Abrolhos Room
Participant Rosalie C | Participant Dianne Watson
Workshop
Family
11:30 AM
11:30 AM
Plastic and fantastic: The Barbie movies 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  King Sound
Participant Gina Goddard | Participant Emma Hawkes Emma
Panel
TV & Movies
Star Trek: Discovery, and the future of the final frontier 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Admiralty Gulf
Panel
Guests of Honour
Paper planes and other origami 1 hour 11:30 AM  -  12:30 PM  |  Abrolhos Room
Participant Dianne Watson
Family
12:30 PM
12:30 PM
Lunch Monday 1 hour 30 minutes 12:30 PM  -  2:00 PM
Closed
1:30 PM
1:30 PM
Live action Foosball tournament 2 hours 1:30 PM  -  3:30 PM  |  Prince Regent
Collaborative
Fandom
2:00 PM
2:00 PM
Junior board gaming 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Abrolhos Room
Participant Dianne Watson
Family
Anime Today 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  King Sound
Panel
TV & Movies
A House Made from Stories: Building the Anthology 1 hour 2:00 PM  -  3:00 PM  |  Admiralty Gulf
Panel
Writing
3:00 PM
3:00 PM
Tidy up and pack away 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Abrolhos Room
Participant Dianne Watson
Family
Grading Blade Runner: The art of predicting the future 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  Admiralty Gulf
Participant Melissa Ferguson | Participant Travis Johnson
Panel
TV & Movies
Just Imagine: costume design in SF films 1 hour 3:00 PM  -  4:00 PM  |  King Sound
Participant Gina Goddard
Talk
TV & Movies
4:00 PM
4:00 PM
Required reading and set texts 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  Admiralty Gulf
Participant Sarah Parker | Participant Mr John Parker Cheshirenoir | Participant Ms Jess Bridges | Participant Jack Bridges Jack | Participant Laura Hodge | Participant Emily Ruffin
Collaborative
Fandom
A Matter of Context 1 hour 4:00 PM  -  5:00 PM  |  King Sound
Participant Liam Orton | Participant Mr Grant Watson
Panel
Writing
5:00 PM
5:00 PM
Closing Ceremony 1 hour 5:00 PM  -  6:00 PM  |  Admiralty Gulf
Keynote