Thursday 18 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
5:00 PM
5:00 PM
  • Sundowner
  • Esplanade Park, across the road
  • 5:00 PM  - 8:30 PM  | 3 hours 30 minutes

Friday 19 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
9:30 AM
9:30 AM
10:30 AM
10:30 AM
  • Craft time
  • Abrolhos Room
  • 10:30 AM  - 11:30 AM  | 1 hour
  • Family
  • Board Games
  • Pleiades
  • 10:30 AM  - 11:55 PM  | 13 hours 25 minutes
11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
4:30 PM
4:30 PM
  • Story time
  • Abrolhos Room
  • 4:30 PM  - 5:00 PM  | 30 minutes
  • Family
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:30 PM
7:30 PM
  • Video Quiz
  • Admiralty Gulf
  • 7:30 PM  - 8:30 PM  | 1 hour
  • Workshop
    TV & Movies
8:30 PM
8:30 PM
9:00 PM
9:00 PM

Saturday 20 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
9:30 AM
9:30 AM
  • Board Games
  • Pleiades
  • 9:30 AM  - 11:55 PM  | 14 hours 25 minutes
10:30 AM
10:30 AM
  • Writing workshop
  • Signup required
  • Prince Regent
  • 10:30 AM  - 1:30 PM  | 3 hours
  • Workshop
    Literary
11:30 AM
11:30 AM
  • Group story
  • Abrolhos Room
  • 11:30 AM  - 12:30 PM  | 1 hour
  • Family
12:30 PM
12:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
3:00 PM
3:00 PM
  • Space rocks
  • Abrolhos Room
  • 3:00 PM  - 4:00 PM  | 1 hour
  • Family
4:00 PM
4:00 PM
  • Write a song
  • Abrolhos Room
  • 4:00 PM  - 4:30 PM  | 30 minutes
  • Workshop
    Family
  • How we edit
  • Prince Regent
  • 4:00 PM  - 5:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    WritingLiterary
4:30 PM
4:30 PM
  • Mobile magic
  • Abrolhos Room
  • 4:30 PM  - 5:00 PM  | 30 minutes
  • Family
5:00 PM
5:00 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:30 PM
7:30 PM
8:30 PM
8:30 PM
  • Tin Duck Dance Party
  • Signup required
  • Admiralty Gulf
  • 8:30 PM  - 10:30 PM  | 2 hours

Sunday 21 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
9:30 AM
9:30 AM
  • Board Games
  • Pleiades
  • 9:30 AM  - 11:55 PM  | 14 hours 25 minutes
10:30 AM
10:30 AM
11:30 AM
11:30 AM
  • Laser maze
  • Abrolhos Room
  • 11:30 AM  - 12:00 PM  | 30 minutes
12:00 PM
12:00 PM
12:30 PM
12:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • The Best Book
  • Prince Regent
  • 2:00 PM  - 3:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    Literary
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
  • The Cosplay Display
  • Signup required
  • Admiralty Gulf
  • 4:00 PM  - 5:00 PM  | 1 hour
  • Fandom
5:00 PM
5:00 PM
5:30 PM
5:30 PM
6:00 PM
6:00 PM
7:30 PM
7:30 PM
  • LARP
  • Signup required
  • Abrolhos Room
  • 7:30 PM  - 10:30 PM  | 3 hours
  • Collaborative
    Family
8:30 PM
8:30 PM
9:30 PM
9:30 PM

Monday 22 April, 2019

Time Zone: AWST/Perth
9:30 AM
9:30 AM
  • Craft time
  • Abrolhos Room
  • 9:30 AM  - 10:30 AM  | 1 hour
  • Family
  • Board Games
  • Pleiades
  • 9:30 AM  - 5:00 PM  | 7 hours 30 minutes
10:30 AM
10:30 AM
11:00 AM
11:00 AM
11:30 AM
11:30 AM
12:30 PM
12:30 PM
1:30 PM
1:30 PM
2:00 PM
2:00 PM
  • Anime Today
  • King Sound
  • 2:00 PM  - 3:00 PM  | 1 hour
  • Panel
    TV & Movies
3:00 PM
3:00 PM
4:00 PM
4:00 PM
5:00 PM
5:00 PM