You are logged in as an admin user. This page is cached for performance until Mon, 15 Aug 2022 01:07:25 GMT. Preview latest contents by clicking Refresh.
Logout

Sally Beasley Sally Beasley

Participates in 1 Session

Sessions in which Sally Beasley Sally Beasley participates

Saturday 5 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
7:30 PM
7:30 PM
The Evolution of Conventions
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Doug Burbidge (Panelist)

Stephen Dedman (Panelist)

Sally Beasley Sally Beasley (Panelist)

Stephen Gunnell (Panelist)

Sessions in which Sally Beasley Sally Beasley attends

Not scheduled

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
WA Awards (Tin Duck) ceremony
1 hour 30 minutes, 1 hour 30 minutes

Keynote

Saturday 5 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Opening Ceremony
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Keynote

1:00 PM
1:00 PM
A writer's view of the pandemic
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Samantha Murray (Panelist)

Andrew Harvey, Hague Publishing / Science Fiction Author (Panelist)

Amanda Bridgeman (Panelist)

The Side Hustle Panel
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Wuffie Levingston Wuffie, Wuffie's Fluffies (Panelist)

Helen Creagh (Panelist)

Sarah Parker (Panelist)

2:00 PM
2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Michael Keady (Presenter)

5:00 PM
5:00 PM
Keeping the love alive
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Glenda Larke glenda larke (Panelist)

Amanda Bridgeman (Panelist)

7:30 PM
7:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Panel

Heather Salter-Purves (Panelist)

Ms Anna Hepworth Anna (Panelist)

9:30 PM
9:30 PM

Sunday 6 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Andrew Harvey, Hague Publishing / Science Fiction Author (Panelist)

Stephen Dedman (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Guest of Honour Speech
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Keynote

Claire Coleman (Speaker)

Duxton Hotel - Duxton 2

Panel

Emma Hawkes Emma (Panelist)

Katherine Mcfarlane (Panelist)

Gina Goddard (Panelist)

2:00 PM
2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Talk

Emma Hawkes Emma (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM
The Geek Guide: An introduction
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Helen Creagh (Presenter)

7:30 PM
7:30 PM
The great big pyjama party
3 hours, 7:30 PM - 10:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

The Tenth Circle: Newer maps of Hell
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Stephen Dedman (Panelist)

David Cake (Panelist)

9:30 PM
9:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

David Cake (Panelist)

Monday 7 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
The Hydrogen Economy: a guide
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Talk

10:00 AM
10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Ian Nichols, Miskatonic University (Panelist)

Sarah (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Emma Gill (Panelist)

Stephen Gunnell (Panelist)

Katherine Mcfarlane (Panelist)

2:00 PM
2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Stephen Dedman (Panelist)

Emma Gill (Panelist)

Claire Coleman (Speaker)

3:00 PM
3:00 PM
Those that passed:Karen Babcock and others
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Bec Handcock (Panelist)

Robert Masters rdm (Panelist)

Leece (Panelist)

Craig Macbride (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM
Feedback panel and the future of Swancon
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Speaker)

5:00 PM
5:00 PM
Closing ceremony
30 minutes, 5:00 PM - 5:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Collaborative

Share this