Breaks
Duxton 1
Duxton 2
Duxton 3
 
10:00 AM
 
Opening Ceremony
10:00 AM (30 minutes)
     
       
       
10:15 AM
       
       
       
10:30 AM
 
Welcome to your First Con
10:30 AM (30 minutes)
     
       
       
10:45 AM
       
       
       
11:00 AM
 
Looking back at classic TV
11:00 AM (1 hour)
The Side Hustle Panel
11:00 AM (1 hour)
 
   
   
11:15 AM
   
   
   
11:30 AM
   
   
   
11:45 AM
   
   
   
12:00 PM
LUNCH DAY 1
12:00 PM (1 hour)
       
       
       
12:15 PM
       
       
       
12:30 PM
       
       
       
12:45 PM
       
       
       
1:00 PM
 
Keeping the love alive
1:00 PM (1 hour)
The New MCU
1:00 PM (1 hour)
 
   
   
1:15 PM
   
   
   
1:30 PM
   
   
   
1:45 PM
   
   
   
2:00 PM
     
     
     
2:15 PM
     
     
     
2:30 PM
     
     
     
2:45 PM
     
     
     
3:00 PM
   
   
   
3:15 PM
   
   
   
3:30 PM
   
   
   
3:45 PM
   
   
   
4:00 PM
 
1950s science fiction films
4:00 PM (1 hour)
   
     
     
4:15 PM
     
     
     
4:30 PM
     
     
     
4:45 PM
     
     
     
5:00 PM
   
   
   
5:15 PM
   
   
   
5:30 PM
   
   
   
5:45 PM
   
   
   
6:00 PM
DINNER DAY 1
6:00 PM (1 hour 30 minutes)
       
       
       
6:15 PM
       
       
       
6:30 PM
       
       
       
6:45 PM
       
       
       
7:00 PM
       
       
       
7:15 PM
       
       
       
7:30 PM
 
IMHO: Aurealis judges share
7:30 PM (1 hour)
 
   
   
7:45 PM
   
   
   
8:00 PM
   
   
   
8:15 PM
   
   
   
8:30 PM
   
   
   
8:45 PM
   
   
   
9:00 PM
   
   
   
9:15 PM
   
   
   
9:30 PM
 
Hamilton singalong
9:30 PM (1 hour)
   
     
     
9:45 PM
     
     
     
10:00 PM
       
       
       
10:15 PM
       
       
       
10:30 PM
     
     
     
10:45 PM
     
     
     
11:00 PM
     
     
     
11:15 PM
     
     
     
11:30 PM
         
         
         
11:45 PM
         
         
         
12:00 AM