Saturday 24 April, 2021

Time Zone: AWST/Perth
10:00 AM
10:00 AM
Opening Ceremony - 30 minutes - 10:00 AM  -  10:30 AM
- Duxton 1 Keynote
10:30 AM
10:30 AM
Welcome to your First Con - 30 minutes - 10:30 AM  -  11:00 AM
- Duxton 1 Panel
11:00 AM
11:00 AM
OH & S are NOT impressed with your Deathstar - 1 hour - 11:00 AM  -  12:00 PM
- Duxton 1 Panel
Henry Telfer Shay Telfer (Speaker)
Looking back at classic TV - 1 hour - 11:00 AM  -  12:00 PM
- Duxton 2 Panel
Mr Damian Magee Damian Magee (Speaker)
The Side Hustle Panel - 1 hour - 11:00 AM  -  12:00 PM
- Duxton 3
Wuffie Levingston Wuffie, Wuffie's Fluffies (Panelist) Helen Creagh (Panelist) Sarah Parker (Panelist)
12:00 PM
12:00 PM
LUNCH DAY 1 - 1 hour - 12:00 PM  -  1:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
Keeping the love alive - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
- Duxton 1 Panel
Satima Flavell (Panelist) Rebecca Laffar-Smith, Sci Fi Fantasy Author (Panelist) Glenda Larke glenda larke (Panelist) Amanda Bridgeman (Panelist)
- Duxton 2 Panel
The New MCU - 1 hour - 1:00 PM  -  2:00 PM
- Duxton 3
2:00 PM
2:00 PM
A writer's view of the pandemic - 1 hour - 2:00 PM  -  3:00 PM
- Duxton 1
Andrew Harvey Andrew Harvey, Hague Publishing (Panelist) Rebecca Laffar-Smith, Sci Fi Fantasy Author (Panelist) Amanda Bridgeman (Panelist)
- Duxton 2 Panel
Colin Sharpe (Panelist) Christy Leitch (Panelist) Michael Cogan (Panelist) Mr Aaron Creaser Aaron (Panelist) Mrs Heather Magee Heather Magee (Panelist) Mr Damian Magee Damian Magee (Panelist)
3:00 PM
3:00 PM
Cyberpunk 2020 in the rearview mirror - 1 hour - 3:00 PM  -  4:00 PM
- Duxton 1
David Cake (Panelist) Stephen Gunnell (Panelist)
- Duxton 2
- Duxton 3
Michael Keady (Presenter)
4:00 PM
4:00 PM
1950s science fiction films - 1 hour - 4:00 PM  -  5:00 PM
- Duxton 1 Talk
Mr Damian Magee Damian Magee (Speaker)
The Fluffy Happy Unicorn Panel - 1 hour - 4:00 PM  -  5:00 PM
- Duxton 2
Elaine Walker Elaine Walker (Ariaflame) (Panelist) Ms Anna Hepworth Anna (Panelist)
5:00 PM
5:00 PM
Lesser Known Comics as TV and Movies - 1 hour - 5:00 PM  -  6:00 PM
- Duxton 1
We're All Going To Die: Real-life apocalypses - 1 hour - 5:00 PM  -  6:00 PM
- Duxton 2
Margaret Dunlop (Panelist) Claire Coleman (Speaker) Moss Wilson (Panelist) Drhoz Drhoz (Panelist)
- Duxton 3 Panel
Heather Salter-Purves (Panelist) Ms Anna Hepworth Anna (Panelist)
6:00 PM
6:00 PM
DINNER DAY 1 - 1 hour 30 minutes - 6:00 PM  -  7:30 PM
7:30 PM
7:30 PM
IMHO: Aurealis judges share - 1 hour - 7:30 PM  -  8:30 PM
- Duxton 1 Panel
Lockdown Entertainment Loadup - 1 hour - 7:30 PM  -  8:30 PM
- Duxton 2
Indie Computer Games of Australia - 1 hour - 7:30 PM  -  8:30 PM
- Duxton 3
Brendan Ragan Brendan "LordMortis" Ragan, Stirfire Studios (Panelist)
8:30 PM
8:30 PM
The Obligatory End of Supernatural Panel - 1 hour - 8:30 PM  -  9:30 PM
- Duxton 1 Panel
Samara (Panelist) Kathryn Hemsley Kitty Byrne (Panelist)
9:30 PM
9:30 PM
Obsolete Technologies: Gasification - 30 minutes - 9:30 PM  -  10:00 PM
- Duxton 1
Stephen Gunnell (Panelist)
Hamilton singalong - 1 hour - 9:30 PM  -  10:30 PM
- Duxton 2 Collaborative
Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Panelist)
10:30 PM
10:30 PM
Whoah! An appreciation of Keanu Reeves - 1 hour - 10:30 PM  -  11:30 PM
- Duxton 3
Amanda Bridgeman (Panelist)