Breaks
Duxton 1
Duxton 2
Duxton 3
Duxton 4
 
9:00 AM
   
Audiovisual testing
9:00 AM (30 minutes)
     
         
         
9:15 AM
         
         
         
9:30 AM
           
           
           
9:45 AM
           
           
           
10:00 AM
 
Opening Ceremony
10:00 AM (30 minutes)
 
Run through banner
10:00 AM (30 minutes)
 
     
     
10:15 AM
     
     
     
10:30 AM
 
Welcome to your First Con
10:30 AM (30 minutes)
 
Frankenplushies
10:30 AM (1 hour)
 
     
     
10:45 AM
     
     
     
11:00 AM
 
Looking back at classic TV
11:00 AM (1 hour)
 
   
   
11:15 AM
   
   
   
11:30 AM
 
Plushie War
11:30 AM (1 hour)
 
   
   
11:45 AM
   
   
   
12:00 PM
LUNCH DAY 1
12:00 PM (1 hour)
 
#metoo
12:00 PM (1 hour)
 
   
   
12:15 PM
   
   
   
12:30 PM
     
     
     
12:45 PM
     
     
     
1:00 PM
 
The Side Hustle Panel
1:00 PM (1 hour)
   
     
     
1:15 PM
     
     
     
1:30 PM
     
     
     
1:45 PM
     
     
     
2:00 PM
 
1950s science fiction films
2:00 PM (1 hour)
Rancho Relaxo
2:00 PM (30 minutes)
 
   
   
2:15 PM
   
   
   
2:30 PM
 
Utilise until failure
2:30 PM (1 hour 30 minutes)
 
   
   
2:45 PM
   
   
   
3:00 PM
 
The New MCU
3:00 PM (1 hour)
 
   
   
3:15 PM
   
   
   
3:30 PM
   
   
   
3:45 PM
   
   
   
4:00 PM
     
     
     
4:15 PM
     
     
     
4:30 PM
 
Space travel is rubbish
4:30 PM (30 minutes)
   
     
     
4:45 PM
     
     
     
5:00 PM
 
Keeping the love alive
5:00 PM (1 hour)
   
     
     
5:15 PM
     
     
     
5:30 PM
     
     
     
5:45 PM
     
     
     
6:00 PM
DINNER DAY 1
6:00 PM (1 hour 30 minutes)
         
         
         
6:15 PM
         
         
         
6:30 PM
         
         
         
6:45 PM
         
         
         
7:00 PM
         
         
         
7:15 PM
         
         
         
7:30 PM
 
The Evolution of Conventions
7:30 PM (1 hour)
   
     
     
7:45 PM
     
     
     
8:00 PM
 
Playtest: 3 Mersenne
8:00 PM (2 hours)
 
   
   
8:15 PM
   
   
   
8:30 PM
 
Hamilton singalong
8:30 PM (1 hour)
 
   
   
8:45 PM
   
   
   
9:00 PM
   
   
   
9:15 PM
   
   
   
9:30 PM
     
     
     
9:45 PM
     
     
     
10:00 PM
       
       
       
10:15 PM
       
       
       
10:30 PM
         
         
         
10:45 PM
         
         
         
11:00 PM
           
           
           
11:15 PM
           
           
           
11:30 PM