Breaks
Programme Overflow
Duxton 1
Duxton 2
Duxton 3
Duxton 4
 
9:00 AM
           
           
           
9:15 AM
           
           
           
9:30 AM
     
Easter egg hunt
9:30 AM (30 minutes)
   
         
         
9:45 AM
         
         
         
10:00 AM
   
Kit Kat Jenga
10:00 AM (30 minutes)
   
       
       
10:15 AM
       
       
       
10:30 AM
   
Pokemon TCG
10:30 AM (1 hour)
   
       
       
10:45 AM
       
       
       
11:00 AM
         
         
         
11:15 AM
         
         
         
11:30 AM
     
Mortal Kombat
11:30 AM (1 hour 30 minutes)
   
         
         
11:45 AM
         
         
         
12:00 PM
LUNCH DAY 2
12:00 PM (1 hour)
         
         
         
12:15 PM
         
         
         
12:30 PM
         
         
         
12:45 PM
         
         
         
1:00 PM
   
Guest of Honour Speech
1:00 PM (1 hour)
     
         
         
1:15 PM
         
         
         
1:30 PM
         
         
         
1:45 PM
         
         
         
2:00 PM
   
Rancho Relaxo
2:00 PM (30 minutes)
   
       
       
2:15 PM
       
       
       
2:30 PM
   
Music afternoon
2:30 PM (1 hour 30 minutes)
   
       
       
2:45 PM
       
       
       
3:00 PM
   
Climate Change: Adaptation
3:00 PM (1 hour)
 
     
     
3:15 PM
     
     
     
3:30 PM
     
     
     
3:45 PM
     
     
     
4:00 PM
   
WASFF AGM
4:00 PM (2 hours)
   
       
       
4:15 PM
       
       
       
4:30 PM
   
Pandemic: Survival - Training Session
4:30 PM (1 hour 30 minutes) Signup required
 
     
     
4:45 PM
     
     
     
5:00 PM
     
     
     
5:15 PM
     
     
     
5:30 PM
   
LAUNCH: Dark Harvest
5:30 PM (30 minutes)
 
     
     
5:45 PM
     
     
     
6:00 PM
DINNER DAY 2
6:00 PM (1 hour 30 minutes)
           
           
           
6:15 PM
           
           
           
6:30 PM
           
           
           
6:45 PM
           
           
           
7:00 PM
           
           
           
7:15 PM
           
           
           
7:30 PM
   
The great big pyjama party
7:30 PM (3 hours)
Pandemic: Survival - Tournament
7:30 PM (1 hour 30 minutes) Signup required
 
     
     
7:45 PM
     
     
     
8:00 PM
     
     
     
8:15 PM
     
     
     
8:30 PM
     
     
     
8:45 PM
     
     
     
9:00 PM
       
       
       
9:15 PM
       
       
       
9:30 PM
         
         
         
9:45 PM
         
         
         
10:00 PM
         
         
         
10:15 PM
         
         
         
10:30 PM
             
             
             
10:45 PM
             
             
             
11:00 PM