Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Saturday 5 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
Audiovisual testing
30 minutes, 9:00 AM - 9:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 2

Collaborative

Michael Deegan Michael (Instructor)

Adrian Smith (Instructor)

cheshirenoir@gmail.com (Instructor)

Doug Burbidge (Instructor)

10:00 AM
10:00 AM
Opening Ceremony
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Keynote

Run through banner
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 3

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Panelist)

Learn a new game: Terraforming Mars
3 hours, 10:00 AM - 1:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 4

Teaching

Mark Sander Mark (Instructor)

10:30 AM
10:30 AM
Welcome to your First Con
30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Frankenplushies
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 3

Panel

11:00 AM
11:00 AM
OH & S are NOT impressed with your Deathstar
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

cheshirenoir@gmail.com (Panelist)

Shay Telfer (Speaker)

Looking back at classic TV
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Panel

Damian Magee (Speaker)

11:30 AM
11:30 AM
Plushie War
1 hour, 11:30 AM - 12:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Collaborative

12:00 PM
12:00 PM
LUNCH DAY 1
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM
#metoo
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Discussion

1:00 PM
1:00 PM
A writer's view of the pandemic
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Samantha Murray (Panelist)

Andrew Harvey, Hague Publishing / Science Fiction Author (Panelist)

Amanda Bridgeman (Panelist)

The Side Hustle Panel
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Wuffie Levingston Wuffie, Wuffie's Fluffies (Panelist)

Helen Creagh (Panelist)

Sarah Parker (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 3

Discussion

2:00 PM
2:00 PM
1950s science fiction films
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Talk

Damian Magee (Speaker)

Duxton Hotel - Duxton 2

Michael Keady (Presenter)

Rancho Relaxo
30 minutes, 2:00 PM - 2:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Learn a new game: Castles of Burgundy
2 hours, 2:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 4

Teaching

Mark Sander Mark (Instructor)

2:30 PM
2:30 PM
Utilise until failure
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Collaborative

3:00 PM
3:00 PM
Cyberpunk 2020 in the rearview mirror
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

David Cake (Panelist)

Stephen Gunnell (Panelist)

The New MCU
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Ian Nichols, Miskatonic University (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

David Horton (Panelist)

The Fluffy Happy Unicorn Panel
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Elaine Walker Elaine Walker (Ariaflame) (Panelist)

Ms Anna Hepworth Anna (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 3

4:30 PM
4:30 PM
Space travel is rubbish
30 minutes, 4:30 PM - 5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Panel

5:00 PM
5:00 PM
Keeping the love alive
1 hour, 5:00 PM - 6:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Glenda Larke glenda larke (Panelist)

Amanda Bridgeman (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 2

Margaret Dunlop (Panelist)

Claire Coleman (Speaker)

Moss Wilson (Panelist)

Drhoz Drhoz (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 3

Discussion

6:00 PM
6:00 PM
DINNER DAY 1
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM
7:30 PM
7:30 PM
Indie Computer Games of Australia
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Lisa Rye (Panelist)

Matthew Dyet (Panelist)

Brendan Ragan Brendan "LordMortis" Ragan, Viewport Studios (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 2

Panel

Heather Salter-Purves (Panelist)

Ms Anna Hepworth Anna (Panelist)

The Evolution of Conventions
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Doug Burbidge (Panelist)

Stephen Dedman (Panelist)

Sally Beasley Sally Beasley (Panelist)

Stephen Gunnell (Panelist)

8:00 PM
8:00 PM
Playtest: 3 Mersenne
2 hours, 8:00 PM - 10:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 4

Demonstration

Paul Simmons (Instructor)

Learn a new game: 7 Wonders
2 hours, 8:00 PM - 10:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 4

Teaching

Mark Sander Mark (Instructor)

8:30 PM
8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Discussion

Hamilton singalong
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Collaborative

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 3

Discussion

9:30 PM
9:30 PM
Obsolete Technologies: Gasification
30 minutes, 9:30 PM - 10:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Stephen Gunnell (Panelist)

10:00 PM
10:00 PM
Whoah! An appreciation of Keanu Reeves
1 hour, 10:00 PM - 11:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Sunday 6 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Leece (Panelist)

Robert Masters rdm (Panelist)

9:30 AM
9:30 AM
Easter egg hunt
30 minutes, 9:30 AM - 10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 3

Collaborative

10:00 AM
10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Andrew Harvey, Hague Publishing / Science Fiction Author (Panelist)

Stephen Dedman (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 2

Workshop

Kit Kat Jenga
30 minutes, 10:00 AM - 10:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 3

10:30 AM
10:30 AM
Pokemon TCG
1 hour, 10:30 AM - 11:30 AM

Duxton Hotel - Duxton 3

11:00 AM
11:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

11:30 AM
11:30 AM
Mortal Kombat
1 hour 30 minutes, 11:30 AM - 1:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

David Chandler Dave Chandler (Performer)

12:00 PM
12:00 PM
LUNCH DAY 2
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM
1:00 PM
1:00 PM
Guest of Honour Speech
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Keynote

Claire Coleman (Speaker)

Duxton Hotel - Duxton 2

Panel

Emma Hawkes Emma (Panelist)

Katherine Mcfarlane (Panelist)

Gina Goddard (Panelist)

2:00 PM
2:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Talk

Emma Hawkes Emma (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 2

Leece (Panelist)

Stephen Gunnell (Panelist)

Rancho Relaxo
30 minutes, 2:00 PM - 2:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

2:30 PM
2:30 PM
Music afternoon
1 hour 30 minutes, 2:30 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Luke Chandler-Hopkins (Performer)

3:00 PM
3:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Amanda Bridgeman (Panelist)

Russell B. Farr (Panelist)

Andrew Harvey, Hague Publishing / Science Fiction Author (Panelist)

Glenda Larke glenda larke (Panelist)

Climate Change: Adaptation
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Chris Creagh, Retired (Panelist)

Learning games that cost less than $30
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 4

Demonstration

Warrren Adams (Presenter)

4:00 PM
4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Colin Sharpe (Panelist)

Christy Leitch (Panelist)

Mr Aaron Creaser Aaron (Panelist)

Heather Magee (Panelist)

Damian Magee (Panelist)

WASFF AGM
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Collaborative

The Geek Guide: An introduction
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Helen Creagh (Presenter)

4:30 PM
4:30 PM
Pandemic: Survival - Training Session
1 hour 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM
Signup required

Duxton Hotel - Duxton 4

Tournament

Leece (Instructor)

Elaine Walker Elaine Walker (Ariaflame) (Instructor)

Warrren Adams (Judge)

Robert Masters rdm (Instructor)

5:00 PM
5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

cheshirenoir@gmail.com (Panelist)

David Horton (Panelist)

LAUNCH: The Traitor's Reliquary - Chris Moss
30 minutes, 5:00 PM - 5:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Panel

5:30 PM
5:30 PM
LAUNCH: Dark Harvest
30 minutes, 5:30 PM - 6:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Panel

Cat Sparks (Panelist)

6:00 PM
6:00 PM
DINNER DAY 2
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM
7:30 PM
7:30 PM
Tin Ducks Awards
30 minutes, 7:30 PM - 8:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

The great big pyjama party
3 hours, 7:30 PM - 10:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Damian's Fabulous Video Quiz!
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Talk

Damian Magee (Speaker)

The Tenth Circle: Newer maps of Hell
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

Stephen Dedman (Panelist)

David Cake (Panelist)

Pandemic: Survival - Tournament
1 hour 30 minutes, 7:30 PM - 9:00 PM
Signup required

Duxton Hotel - Duxton 4

Tournament

Warrren Adams (Judge)

8:30 PM
8:30 PM
Obsolete Technologies: Steam Engines
1 hour, 8:30 PM - 9:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Stephen Gunnell (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 3

Leece (Panelist)

Robert Masters rdm (Panelist)

9:30 PM
9:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

David Cake (Panelist)

Monday 7 June, 2021

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:00 AM
9:00 AM
The Hydrogen Economy: a guide
1 hour, 9:00 AM - 10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Talk

Build a Camera Workshop
2 hours, 9:00 AM - 11:00 AM
Signup required

Duxton Hotel - Duxton 2

Workshop

Robert Masters rdm (Panelist)

10:00 AM
10:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Ian Nichols, Miskatonic University (Panelist)

Sarah (Panelist)

Recipe Horror
1 hour, 10:00 AM - 11:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 3

11:00 AM
11:00 AM

Duxton Hotel - Duxton 1

Claire Coleman (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 2

Cat Sparks (Speaker)

Made up games
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

12:00 PM
12:00 PM
LUNCH DAY 3
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM
Future imagined
1 hour, 12:00 PM - 1:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

1:00 PM
1:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Panel

Damian Magee (Participant)

Heather Magee (Participant)

Christy Leitch (Participant)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant)

Michael Cogan, Swancon (Participant)

Duxton Hotel - Duxton 2

Emma Gill (Panelist)

Stephen Gunnell (Panelist)

Katherine Mcfarlane (Panelist)

2:00 PM
2:00 PM
Chesh and Curzon Chat Comics
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Not A Con - Not A Con - Social

Duxton Hotel - Duxton 1

Stephen Dedman (Panelist)

Emma Gill (Panelist)

Claire Coleman (Speaker)

Happy stories at the end of the world
1 hour, 2:00 PM - 3:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Panel

Jonathan Strahan (Panelist)

Heather Salter-Purves (Panelist)

Cat Sparks (Panelist)

Rancho Relaxo
30 minutes, 2:00 PM - 2:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 3

3:00 PM
3:00 PM
Those that passed:Karen Babcock and others
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Bec Handcock (Panelist)

Robert Masters rdm (Panelist)

Leece (Panelist)

Craig Macbride (Panelist)

Duxton Hotel - Duxton 2

Heather Salter-Purves (Panelist)

4:00 PM
4:00 PM
Feedback panel and the future of Swancon
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

Duxton Hotel - Duxton 2

Collaborative

Ms Margaret Watts Margaret (Speaker)

5:00 PM
5:00 PM
Closing ceremony
30 minutes, 5:00 PM - 5:30 PM

Duxton Hotel - Duxton 1

Collaborative

Schedule
You can add custom text at the top of the schedule page
Choose a preferred schedule view or leave it on auto to let Grenadine decide.
Check this box to display a view switcher (List, Tiles, Grid, Calendar) in the schedule. Otherwise, it will be hidden.
Allow users to "favorite" sessions (i.e. "add sessions to their list of favorites") to create their own personalized schedules.
This only applies to sessions that require a simple signup (i.e. sessions with limited capacity)
The "remaining capacity" only applies to sessions that require signing up or purchasing of a ticket to attend.
Will display child sessions right on the main schedule listing page. Otherwise, child sessions are only listed in a session's detail page.