Filters

Theme
Tag
Format
Room
Other Filters

Saturday 30 April, 2022

Time Zone: (GMT+08:00) Perth
9:30 AM
9:30 AM
Audiovisual testing
30 minutes, 9:30 AM - 10:00 AM

- Meeting Room 1

Collaborative

Doug Burbidge (Panelist)

10:30 AM
10:30 AM
Opening Ceremony
30 minutes, 10:30 AM - 11:00 AM

- Main

Keynote

Michael Cogan, Swancon (Speaker)

11:00 AM
11:00 AM
What's New in Board Gaming
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Main

Panel

Adrian Smith (Panelist)

Leeece (Panelist)

Robert Masters rdm (Panelist)

Fanexus-Web Design
1 hour, 11:00 AM - 12:00 PM

- Meeting Room 1

Demonstration

Claire Abbott (Speaker)

Gaaaaaames!
3 hours, 11:00 AM - 2:00 PM

- Meeting Room 2

Robert Masters rdm (Moderator)

Leeece (Moderator)

12:00 PM
12:00 PM

- Main

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Panelist)

- Meeting Room 1

Panel

John Parker (Panelist)

1:00 PM
1:00 PM
Local heroes
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

- Main

Panel

Jonathan Strahan (Panelist)

Knitting for Kittehs
1 hour, 1:00 PM - 2:00 PM

- Outside

1:30 PM
1:30 PM
How to Build a Dalek -Aaron Creaser
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Meeting Room 1

Workshop

Pokemon Go
1 hour 30 minutes, 1:30 PM - 3:00 PM

- Outside

Collaborative

2:00 PM
2:00 PM
Incan Gold Tournament
4 hours, 2:00 PM - 6:00 PM

- Meeting Room 2

Tournament

2:30 PM
2:30 PM

- Main

Book Launch

3:00 PM
3:00 PM
Kids cartoons (that make Florida angry)
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Main

Remembering Jeremy
1 hour, 3:00 PM - 4:00 PM

- Meeting Room 1

4:00 PM
4:00 PM
WASFF AGM
2 hours, 4:00 PM - 6:00 PM

- Meeting Room 1

Collaborative

Doug Burbidge (Panelist)

Jack Bridges (Panelist)

Ms Anna Hepworth Anna (Panelist)

Laura Hodge (Panelist)

Michael Cogan, Swancon (Panelist)

Peter Lyons (Panelist)

Disturbing biology
1 hour, 4:00 PM - 5:00 PM

- Main

Drhoz Drhoz (Panelist)

5:00 PM
5:00 PM

- Main

Panel

Carol Ryles (Panelist)

6:00 PM
6:00 PM
Dinner Break
1 hour 30 minutes, 6:00 PM - 7:30 PM
Laser Tag
2 hours, 6:00 PM - 8:00 PM

- Outside

Leeece (Moderator)

Robert Masters rdm (Moderator)

Gaaaaaames! continue
4 hours 30 minutes, 6:00 PM - 10:30 PM

- Meeting Room 2

Robert Masters rdm (Moderator)

Leeece (Moderator)

7:30 PM
7:30 PM
Babylon 5 Remastered
1 hour, 7:30 PM - 8:30 PM

- Main

Panel

Meet the Author: Greg Stroot
29 minutes, 7:30 PM - 7:59 PM

- Meeting Room 1

10:30 PM
10:30 PM
Clean Up, Bump Out
1 hour, 10:30 PM - 11:30 PM

- Main