Mr Aaron Creaser Aaron

Participe à 3 sessions

Sessions auxquelles Mr Aaron Creaser Aaron participe

Vendredi 14 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
9:00 PM
9:00 PM
How Fan Clubs Have Adjusted to the Internet
1 heure, 9:00 PM - 10:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant.e)

Dimanche 16 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
12:00 PM
12:00 PM
Classic Dr Who Season 17
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Danny Oz (Participant.e)

Grant Watson (Participant.e)

Heather Magee (Participant.e)

Damian Magee (Participant.e)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant.e)

Colin Sharpe (Participant.e)

Lundi 17 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Big Finish Panel with Michael Troughton
1 heure, 10:00 AM - 11:00 AM

- Swan Room, White

Panel

Mr Aaron Creaser Aaron (Modérateur.rice)

Michael Troughton (Participant.e)

Christy Leitch (Participant.e)

Mr Aaron Creaser Aaron (Participant.e)

Sessions auxquelles Mr Aaron Creaser Aaron assiste

Jeudi 13 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
6:30 PM
6:30 PM

- Swan Rooms

Panel

Chris Coman Coman (Participant.e)

Michael Cogan, Swancon (Participant.e)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant.e)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant.e)

Damian Magee (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Traci Harding (Participant.e)

Michael Troughton (Participant.e)

Davina Watson (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant.e)

Stephen Griffiths (Participant.e)

Andrea Johnson (Participant.e)

Vendredi 14 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
The Regeneration Game
1 heure, 10:00 AM - 11:00 AM

- City Lights

Panel

Damian Magee (Modérateur.rice)

Sean Williams (Participant.e)

Heather Magee (Participant.e)

Nancy Lorenz (Participant.e)

Danny Oz (Participant.e)

2:00 PM
2:00 PM
Cloning
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

- Swan Room, Black

Talk

Jessica Davey (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
G Rated Trailer Park
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

- Swan Room, White

Panel

David Gunn (Participant.e)

4:30 PM
4:30 PM
Trailer Park
1 heure 30 minutes, 4:30 PM - 6:00 PM

- Swan Room, White

Panel

David Gunn (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM
Video Quiz
1 heure 30 minutes, 7:30 PM - 9:00 PM

- Cygnet Room

Panel

Damian Magee (Participant.e)

Samedi 15 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
5:00 PM
5:00 PM
Swancon 2018 Launch
1 heure, 5:00 PM - 6:00 PM

- Swan Room, Black

Keynote

Jack (Participant.e)

Jess Bridges (Participant.e)

Cathy Cupitt (Participant.e)

Dimanche 16 avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
10:30 PM
10:30 PM
Trailer Park 18+
1 heure, 10:30 PM - 11:30 PM

- Swan Room, White

Panel

David Gunn (Participant.e)