Passer au contenu de la page principale

Joyce Chng

Participe à 15 sessions

Sessions auxquelles Joyce Chng participe

Jeudi 13 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
6:30 PM
6:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Panel

Chris Coman Coman (Participant.e)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant.e)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant.e)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant.e)

Damian Magee (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant.e)

Stephen Griffiths (Participant.e)

Mrs Andrea Johnson (Participant.e)

Public announcement: We wish to inform you at this time that your planet, locally known as The Earth has been listed for demolition. W...

Vendredi 14 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Joyce Chng/Damask GOH Speech
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Keynote

Joyce Chng (Participant.e)

Sarah Parker (Modérateur.rice)

3:00 PM
3:00 PM
Joyce Chng / Damask Signings
1 heure, 3:00 PM - 4:00 PM

Metro Hotel Perth - City Lights

Book Signings

Joyce Chng (Participant.e)

8:00 PM
8:00 PM
Aurealis Awards
1 heure, 8:00 PM - 9:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Terri Sellen (Modérateur.rice)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Wesley Chu (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Aurealis Awards (Participant.e)

Aurealis Awards (Modérateur.rice)

Samedi 15 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Cartoons from Our Childhood
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Mr Skyie Johnson (Participant.e)

Mr Michael Cogan, Swancon (Modérateur.rice)

Nancy Lorenz (Participant.e)

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Seventy-five thousand generations ago, our ancestors set this program in motion and after all that time all its come up with, is Saturday morning C...
4:00 PM
4:00 PM
Readings: With Joyce & Alan
30 minutes, 4:00 PM - 4:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Joyce Chng (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

7:30 PM
7:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Collaborative

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant.e)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant.e)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant.e)

Damian Magee (Participant.e)

Samara (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant.e)

Halfway through our quest to find the meaning of this convention we find ourselves at a strange little restaurant at the end of the universe. Here ...

Dimanche 16 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
2:00 PM
2:00 PM
Cooking Stories
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Joyce Chng (Participant.e)

Our guest Joyce is not only an awesome author but she is also an enthusiastic cook. Here she will tell us about stories that combine both of her pa...
5:00 PM
5:00 PM
In the Wash: Fighting Appropriation
1 heure, 5:00 PM - 6:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Panel

Mr Grant Watson (Modérateur.rice)

Sean Williams (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Cade Henley (Participant.e)

Controversy over the casting of Scarlett Johansson in the anime ...
7:30 PM
7:30 PM
Awards Ceremony
1 heure, 7:30 PM - 8:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Keynote

Samara (Participant.e)

Chris Coman Coman (Participant.e)

Doug Burbidge (Modérateur.rice)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Come and help us celebrate science fiction in WA. This is where we'll give the Tin Duck awards. It's also where we'll award 20-year and 33-year pin...
9:30 PM
9:30 PM
The Great Swancon Improve
1 heure, 9:30 PM - 10:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, Black

Collaborative

Alan Baxter (Participant.e)

Sean Williams (Modérateur.rice)

Damian Magee (Modérateur.rice)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Lundi 17 Avril, 2017

Fuseau horaire: (GMT+08:00) Perth
10:00 AM
10:00 AM
Don't Judge a Book by its Cover
1 heure, 10:00 AM - 11:00 AM

Metro Hotel Perth - Cygnet Room

Panel

Gina Goddard (Modérateur.rice)

Joyce Chng (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Gina Goddard (Participant.e)

Emma Hawkes Emma (Participant.e)

We all like to say 'Don't judge a book by its cover', but we happily judge all the time! Let's look at the role of covers in representing and ma...
12:00 PM
12:00 PM
What's Geeky in Your Town
1 heure, 12:00 PM - 1:00 PM

Metro Hotel Perth - Swan Room, White

Panel

Ms Traci Harding (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Find out from our guests Joyce and Traci what geeky things there are to do in Singapore and Brisbane. Also we can give them some insight what the c...
2:00 PM
2:00 PM
Random Guest Chat 1
1 heure, 2:00 PM - 3:00 PM

Metro Hotel Perth - Panorama North

Panel

Sarah Parker (Modérateur.rice)

Joyce Chng (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

4:00 PM
4:00 PM
So Long and Thanks for All The Fish (Closing Ceremony)
1 heure 30 minutes, 4:00 PM - 5:30 PM

Metro Hotel Perth - Swan Rooms

Keynote

Mr Michael Cogan, Swancon (Participant.e)

Mrs Cathy Cogan, XIYANALA'S TOYS N THINGS (Participant.e)

Desiree Heald Desiree (Purrdence) (Participant.e)

Evil Kenevil BRIAN JOHNSON, Lindentech (Participant.e)

Damian Magee (Participant.e)

Samara (Participant.e)

Alan Baxter (Participant.e)

Joyce Chng (Participant.e)

Ms Traci Harding (Participant.e)

Mr Michael Troughton (Participant.e)

Mrs Davina Watson (Participant.e)

Sean Williams (Participant.e)

Well we have reached the end of our journey and discovered the meaning of Swancon 42.   Come and help us say goodbye to our wonderful g...